Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Moje dwa grosze

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Praca to interes paÅ„stwa

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Moje dwa grosze

~H

2007-08-02 17:51:13

Pamiętam ostatnie wybory,jak się tworzyła ta koalicja,jak odetchnąłem z ulgą że nie doszło do władzy PO lub lewica.Ale od początku nie miałem pewności co do Kaczyńskich,jednak z tych opcji co były mozliwe ta wydawała się jedyna.Dałem kaczkom kredyt zaufania,początkowo wydawało się że faktycznie może się coś z tego urodzić,wiele na to wskazywało że faktycznie może się zacząć początek robienia porządkow w kraju,chociaż ciągle nurtowało mnie ich pochodzenie,gdyż głośno w internecie jest o faktycznym rodowodzie Kaczyńskich i wielu członkow PISu.Zastanawiające też było dla mnie dla czego jeszcze kiedyś oni probowali wiązać się z PO,w polityce nic nie dzieje się przypadkiem,tam gracze znają się nawzajem każdy wie co kto reprezentuje na prawdę,oni doskonale wiedzieli co to jest PO,tam każdy wie kto jest kim,tylko w mediach udają naiwniakow,jak to politycy.
   Zastanawia mnie też Afganiastan,Irak,tarcza antyrakietowa,na cholerÄ™ nam to???
   Jak byÅ‚o referendum odnoÅ›nie naszego wstÄ…pienia do UE to jedynÄ… partiÄ… ktora oponowaÅ‚a przeciw naszemu czÅ‚onkostwu byÅ‚a LPR,panowie Kalksteiny nie mieli nic przeciwko naszemu czÅ‚onkostwu w UE,a co oni nie wiezieli po co ta unia,dobrze wiedzieli co to unia co to ojro i co nas w niej czeka,po co jÄ… popierali???
   Jest jeszcze wiele rzeczy ktore można im wypomnieć,ja już ograniczÄ™ siÄ™ do ostatniej rzeczy jakÄ… jest rozpierdalanie koalicji!!! Jedynej możliwie najbradziej wydawaÅ‚o siÄ™ propolskiej z tego co mieliÅ›my do wyboru,reszta partii to sÄ… zdrajcy,czemu panowie Kalksteiny rozwalacie tÄ… koalicjÄ™???
   I tak krÄ…g siÄ™ zatacza,na poczÄ…tku tej koalicji zaraz po wyborach zaczęło siÄ™ rzÄ…dzenie i ja czekaÅ‚em co siÄ™ z tego urodzi,minęło już trochÄ™ czasu i efekty widać jak na dÅ‚oni że PIS to byÅ‚a pomyÅ‚ka,wiem na pewno że gdyby LPR jako jedyna partia rzÄ…dziÅ‚a w kraju to nie byÅ‚o by nas w UE,nie byÅ‚o by nas w Iraku i Afganistanie,na pewno lustracja byÅ‚a by przeprowadzona radykalnie tak jak o tym marzy Rosomak,ale niestety tego PIS nie zrobi.
   Może i byÅ‚a by wojna gdyż Å»ydostwo ukaraÅ‚o by nas za naszÄ… radykalnÄ… postawÄ™ i wynalzezli by jakiÅ› powod żeby nas zaatakować (np. amerykaÅ„skimi wojskami),a powod mogÅ‚by być tak samo banalny jak WTC,zrobili by jakiÅ› zamach,zwalili winÄ™ na nas i oto wrog gotowy.Chyba że byÅ›my siÄ™ imali Ruskich to też nie byÅ‚o by wesoÅ‚o,bo oni widzÄ…c naszÄ… sÅ‚abÄ… pozycjÄ™ chcieli by nas przejąć pod siebie znajÄ…c ruskow,ale znajÄ…c też Giertycha on twardo by graÅ‚ i tanio by skory nie sprzedaÅ‚.
   Trodno wszystko przewidzieć,w każdym razie na pewno LPR jest partiÄ… ktora na pewno ma odwagÄ™ walczyć z hienami,a KaczyÅ„scy no coż... wychodzi że oni sami do tych hien należą.
   Teraz mam pytanie do Rosomaka - co masz bracie do powiedzenia na temat KaczyÅ„skich dzisiaj?
   Mi siÄ™ wydaje że po prostu siÄ™ pomyliÅ‚eÅ› co do nich,ale chciaÅ‚ bym usÅ‚yszeć twoje zdanie na ich temat,czy nadal ich bronisz?

ODPOWIEDZ

alllle mi odbiło?.

~"Waldi"

2007-08-04 16:45:49

Lepper - brzydal
   J.KaczyÅ„ski - niebrzydal
   Giertych - brzydal
   Demokratycznie: powinni rzÄ…dzić brzydale, wiÄ™c ja siÄ™ pytam - jaka to demokracja?.
   Kogo ja siÄ™ pytam?, przecież reszta to swoÅ‚ocz w moherowych beretach.
    -czeski film-

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê