Komentarze do artykułu: True or false reality?
Żydy i hamy tańczą na trupie
~Jan
2007-08-25 07:49:49
Polski. A naród ciemny, ogłupiony do nieprzytomności siedzi przed telawiwwizją i baranieje do ostatniej szarej komórki.
ODPOWIEDZWiklin
~Dexter
2007-08-27 12:01:23
Giertych wysługuje się platfusom i czerwonej bandzie złodziei. Wspólnie razem z PO. LiS i Samoobora chcą oddać Polskę w ręce postkomóchów i ich lumpeliberalnych bękartów. To co teraz robią te szmatywierzejskie , bosaki inne śmieci to woda z mózgów poloskich patriotów. Terasz dla mnie LPR to śmieci i chwasty. Powinno się z nimi robić to co z kolaborantami w czasie II WŚ.
Ogłupieni, lecz nie głupi.
~"Waldi"
2007-08-28 10:41:32
Nie dajmy się zwariować. Brawo Wiklin, ja też tak to widzę - żeby to jeszcze nasz Rosomak zrozumiał!!!.
Rosmak ma dużo racji, ale skąd się u Niego wzięła ta bezgraniczna wiara dla braci.
PiS ma małe szanse i nie będzie rządził samodzielnie. J. Kaczka kombinuje wykolegować Polaków, ta nać /nationale/ ma cel i realizuje go we wszystkich partiach.
link mnie się gdzies zapodział
~Dexter
2007-08-30 09:54:52
http://www.prawica.net/node/8069
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.