Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Takiego to człowieka

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: KwaÅ›niewski: Ostrzej z tÄ… PolskÄ…!

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Takiego to człowieka

~Spinu

2007-09-07 06:54:41

wybrali Polacy sobie prezydentem i to na dwie kadencje. Najpierw ich okradł a teraz napuszcza na Polskę jej jednego z najzajadlejszych wrogów. I kto mi powie co z nim zrobić? Pod ścianeto jest moja propozycja- kto jest za?

ODPOWIEDZ

Tak powinien sądzić każdy

~Andrzej z Kalifornii

2007-09-07 17:06:42

W innym kraju tak nieopanowanym przez żydoUbecję
   przez ostatnie 62 lata dawno taki czÅ‚owiek w każdym systemie paÅ„stwowym
   dostaÅ‚by karÄ™ Å›mierci. W USA dostaÅ‚by jeÅ›li nie karÄ™ Å›mierci to po zaproponowanym ukÅ‚adzie
   dożywotniej współpracy w wiÄ™zieniu chyba okoÅ‚o 150 lat wiÄ™zienia.
   Kwas ta żydoBestia jak i jego ojciec żyd morderca Polaków patriotów dawno za komulacje swoich przestÄ™pstw obaj powinni dostać wielokrotnÄ… karÄ™ Å›mierci.
   ZydoMafia którÄ… prowadziÅ‚ Kwas po roku 1991 wykoÅ„czyÅ‚a i zamordowaÅ‚a wielu Polakw którzy byli Å›wiadkami i opozycjonistami w ich okradaniu i niszczeniu narodu polskiego. Zadna z tych zbrodni nie wyszÅ‚a na wierz.
   Obecny Kaczor-Kalkstein zamiast zajmować siÄ™ rozbijaniem koalicji i polować na LPR powinien dawno takie osoby z postżydoUbeckiej mafii aresztować i wprowadzić wyrok Å›mierci specjalnie dla nich. Dlaczego nie rozbijaÅ‚ postżydoUbeckich partii jak SLD, LiD i PO? Co robiÅ‚ on w Fundacji Batorego żydoagentury Sorosa, Sachsa, Balcera,Gieremka,Michnika,Urbana i Kwasa. Dlaczego ich kryje, dlaczego kryje PO i inne żydomedialne agentury jak Gazeta WYborcza, Nie, Wprost, Gazeta Polska, Nie, Dziennik itd?
   Dlaczego atakowaÅ‚ Rydzyka jakby poÅ›rednio i LPR wraz żydowskimi zalegalizowanymi mafiami jak Centrum Wiesentala, Ani Defamation League z Abrahamem Foxmanem i ambasadorem Izraela Pelegiem?
   Dlaczego siÄ™ wdziÄ™czy do żydo-niemcoPotworów w PO i w koÅ„cu akceptuje Unijny TrybunaÅ‚ Konstytucyjny, choć udaje, że jest przeciw.
   UE jest naszÄ… w szególnoÅ›ci puÅ‚apkÄ… degradacji i zniszczenia. Polska z 10 miejsca uprzemysÅ‚owienia w Å›wiecie spadÅ‚a na 30-ste i podwyższono jej dÅ‚ug zagraniczny z 40 miliardów do 500 miliardów przy ograbieniu 80% najlepszych przedsiÄ™biorstw i banków. Ponad 4 miliony Polaków musiaÅ‚o opuÅ›cić Kraj za chlebem. Poniżenie, kpiny, ubaw żydo-niemieckich mediów, bieda i nÄ™dza dla przeciÄ™tnego Polaka i miliardy dla żydoMafiozów. 10 najbogatszych 'polaków' sÄ… żydami z żydoPostUbeckiej Mafii.
   Jest najwyższy czas aby budować prawdziwÄ… Solidarność.
   Wyjść z EuroPejsoKoÅ‚chozu jaknajszybciej!!!
   Nade wszystko miejcie ufność w naszym Panu Jezusie Chrystusie, On jest prawdziwÄ… PrawdÄ… i MiÅ‚oÅ›ciÄ… która jedynie wyzwala. Jak On sam mówi bez Niego nic nie możemy uczynić.
   A wiÄ™c cokolwiek czynimy czyÅ„my z Nim.
   O tych żydach którzy Go nie przyjeli i nie uwierzyli, a wiÄ™c z tymi z którymi mamy w wiÄ™kszoÅ›ci do czynienia On powiedziaÅ‚ w Ew. Jan 8:44 : Ojcem waszym jest DiabeÅ‚, a wy wykonujecie jego pożądania.
   W innym fragmencie na koÅ„cu w Ew Mateusza r.21 powiedziaÅ‚, że ci żydzi' bÄ™dÄ… zabici na Boga wÅ‚asnych oczach.
   3 razy wiÄ™kszy holocaust niż za Hitlera pror. Zachariasza r.13.
   Nie jestem katolikiem, bo w Jezusie Chrystusie już nie ma ani Zyda ani Greka, ani ani jak mówi sÅ‚owo Boże ale nowonarodzonyn czÅ‚owiek z Ducha Sw Jezusa Chrystusa.
   Tak samo nie ma ani katolika ani protestanta., liczy siÄ™ tylko twoja obecność, twoje życie w Jezusie Chrystusie. Jezus Chrystus powiedziaÅ‚ nie miÅ‚ujcie tego Å›wiata, bo ci którzy go miÅ‚ujÄ…, nie ma w nich miÅ‚oÅ›ci Mojego Ojca.
   I jeszcze Jego przykazanie: kto kocha syna, córkÄ™, żonÄ™ bardziej niż Mnie nie jest Mnie godzien.
   Postawcie Jezusa na pierwszym miejscu w swoim sercu.
   BÄ…dzcie w NIm, a bÄ™dziecie stÄ…pali po wężach i skorpionach i nic wam zÅ‚ego siÄ™ nie stanie.
   Kochajmy siÄ™ wzajemnie w Nim, bo to jest znak, że należymy do NIego. Polacy dla Jezusa Chrystusa.
   Z polskiego narodu wyjdzie wielkie serce, nade wszystko kochajÄ…ce Jezusa Chrystusa i ono samo dokona cudu., jak prorokowaÅ‚ A. Mickiewicz. A jego imiÄ™ jest 44.

ODPOWIEDZ

Dexter ,w mojej klatce

~Wiklin

2007-09-11 09:13:57

jest 20 mieszkan i ...2 (slownie: dwa)lacza internetowe.Przy czym tylko moje jest uzywane do eksploracji portali politycznych.... ,a wiem co mowie ,bo pomagalem na tym drugim laczu instalowac antywirusa.A to jest b.duze miasto wojewodzkie ....

ODPOWIEDZ

Maniek ,ucieczka na

~Wiklin

2007-09-14 02:58:50

zagraniczne serwery nie pomoze ! Red&Watch mial serwer w Arizonie,ktory na wniosek MSW blyskawicznie zwinieto.Akcja zamykania niepokornym ust ( klawiatury) jest przeprowadzana w skali globalnej i na pewno koordynowana przez jakies Centrum.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê