Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Właśnie przed chwilą

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Podatki w podatkach

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Właśnie przed chwilą

~H

2007-09-21 16:26:48

usłyszałem w radiu wiadomość że Oleksy chce startować z listy SO,a Lepper nie wyklucza takiej możliwośći,co za śmieć,już dawno wiedziałem że to sprzedajna kurwa,mimo że polskiego pochodzenia.

ODPOWIEDZ

Myślę że nie ma tego złego

~krys

2007-09-22 04:30:28

co by na dobre nie wyszło ,przynajmniej utopi dwóch komuchów Millera i Oleksego bo do sejmu się nie dostanie.On zawsze był obrotowy z lewym zwisem.

ODPOWIEDZ

Proszę nie wieszać psów

~Raynold

2007-09-23 02:47:58

na Oleksym. Gdyby w Polsce wszyscy komuchy, że powiem więcej, politycy, byli tak uczciwi jak Oleksy to byłoby kilka razy lepiej niż obecnie. Wieszacie na nim psy a to nie kto inny jak on powiedział pierwszy o tym czym jest polityka, jakimi zasadami się kieruje i kto jest tam największą k....

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê