Komentarze do artyku³u: Wynik :(
Smutek, żal i złość!
~Kriss
2007-10-22 00:08:05
Pomimo wyników wyborów wierzę, że IV RP powstanie! Mamy czas na opracowanie strategii, wzmocnienie i kontratak. Silny i skuteczny. Naprzekór lewakom, różowym salonowcom i liberalnym POpulistom! Wiele zależy od obywatelskiej postawy i temu aby nie dać się roproszyć. Jest nas ponad 5 mln, nasz wróg to chwilowe pospolite ruszenie, które rozpierzchnie się w 3 minuty po zwycięstwie z uwagi na brak sukcesów. Nic oprócz kasy ich nie spaja więc spokojnie, damy im radę!
ODPOWIEDZDo Mańka i Kryssa
~Andrzej z Kalifornii
2007-10-23 03:31:56
Rozumiem, że każdy ma honor i swoje ambicj, niekiedy bywa, że jesteśmy
gotowi położyć swoją głowę do ucieńcia aby dopiąć swojego ja.
Na pierwszej stronie napisałem post Wnyniki Wyborów (przeczytaj). w którym
zamieściłem skrót referatu i opracowany plan żyda J.Bermana,(twórcy UB. Ojca Duchowego, obecnej Polski) ujażmiania Polaków i Polski. żydoUbectwo to nie retoryka, to ukryta rzeczywistość, z którą
masz do czynienia, ale jej nie rozumiesz. Dlaczego jeszcze raz przeczytaj frgment wypowiedzi J.Bermana.
Maniek ma kompletną rację. Dla Polaki nie warto się kłucić i obrażać, bo o to tym
żydoPotworom chodzi aby nas skłócić. I właśnie dlatego oni wygrywają obojętnie
czy wygra Tusk czy Kaczor-Kalkstein, choć zapewne i tu są duże różnice.
Efekt jest taki, że jedyna polska partia LPR została wyeliminowana.
Pozdrawiam ciebie Maniek(jesteś dobrym bojownikiem o Polskę, więcej takich) i także
ciebie Kryss, wiele jeszcze musimy zrozumieć. I nie broń się przed tym.
Zapewne jesteś bardzo młody. Każdy z nas popełniał tego rodzaju błędy.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.