Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Moj glos byl dla Polski

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Wynik :(

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Moj glos byl dla Polski

~Tomek

2007-10-22 07:10:57

Glosowalem na PO - niechce wstydu z tego ze jestem polakiem! A wstyd mi bylo gdzy kaczki byly u wladzy, wstyd mi bylo gdy w rzadzie koalicja ze smieciami byla - Samoobrona czy LPR... Teraz jestem dumny - wierze ze wybralem dobrago premiera ktoy wkoncu zrobi cos dla Polski - By zylo sie lepiej.

ODPOWIEDZ

Wstyd

~Andrzej z Kalifornii

2007-10-22 07:53:45

Od własnej głupoty i ciemnoty nie uciekniesz.
   GdybyÅ› siÄ™ wstydziÅ‚, że nie znasz Prawdy i Jezua Chrystusa
   to byÅ‚by to dobry wstyd, ale ty chodzisz na pasku żydoUbeckiej propagandy
   którÄ… przeÅ‚ykasz z 'polskich' mediów każdego dnia i wypeÅ‚niasz jej żądania, choć
   nie zdajesz sobie z tego sprawy.
   Ja siÄ™ wstydzÄ™ przed Jezusem Chrystusem, że mamy takich 'Polaków' jak ty.

ODPOWIEDZ

Amerykański idiota.

~POlak Mały

2007-10-22 08:53:39

Przestań wciągać Jezusa w politykę kartoflu. Siedź sobie w tej Hameryce, grzej sobie dupę, zarabiaj dolce zmywając gary żydom i nie zajmuj się polityką w Polsce, bo przez takich idiotów jak Ty później młodzi Polacy muszą wyjeżdżać do Anglii...

ODPOWIEDZ

Wstyd

~majster

2007-10-22 09:28:49

Wstyd to pisać Polak małą literą... ale do kogo ja to piszę

ODPOWIEDZ

Buhehe

~Agent Bolek

2007-10-22 19:24:55

Tacy frajerzy jak POlak mały głosowali w latach 90 na kwasa i jego bande, nie ronię nad nim łez.

ODPOWIEDZ

MałyPolak to żydoMałpa

~Andrzej z Kalifornii

2007-10-22 23:38:38

Właśnie ponad 62 lat sprawowania władzy przez żydoUbecję wyprodukowano
   takie żydoTwory jak MaÅ‚yPolak. Ale tego Å›winstwa diabelskieogo sÄ… już miliony.
   ZaÅ‚ożyciel Ubecji w 1945 żyd J.Berman mówiÅ‚, że jeÅ›li my żydzi wychowamy
   2 pokolenia polaków, bÄ™dziemy w peÅ‚ni kontrolować ten kraj i naród,
   przy ich mniemaniu, że oni rzÄ…dzÄ… PolskÄ….
   ZydoUbecki plan dla Polski siÄ™ totalnie sprawdza.
   Oto ten MaÅ‚yPolak to żydoMaÅ‚apa, tak samo jak Tusk czy Kaczor-Kalkstein itd itd(SLD, Lid
   PSL, PO i PiS)
   Oni mówiÄ…, że sÄ… Polakami i kochajÄ… ten kraj. Co za perfidia!!
   Czasy ciemnoÅ›ci nietylko coraz bardziej ogarniajÄ… PolskÄ™ ale także caÅ‚y Å›wiat.
   Te żydoPotwory sÄ… Synami DiabÅ‚a jak ich nazwaÅ‚ sam Jezus Chrystusw Ew. Jana 8:44 :
   Ojcem waszym jest DiabeÅ‚ i wy wypeÅ‚niacie jego pożądania.
   Niestety Oni obecnie opanowujÄ… caÅ‚y Å›wiat.
   ZresztÄ… i Berman mówiÅ‚ już w 1945, że oni żydzi opanowali 2 najwiÄ™ksze mocarstwa, którymi
   rzÄ…dzÄ…(USA i ZSRR)!!! W 1945!!! Kto wyprodukowaÅ‚ rewolucjÄ™ BolszewickÄ… w Rosji?
   Oni Kto oddaÅ‚ PolskÄ™ w ich wÅ‚adzanie po roku 1944? Zydzi amerykaÅ„scy (D.Roosevelt byÅ‚ żydem) żydom sowietckim (Stalin byÅ‚ żydem, prawdziwe nazwisko Jewgashvili czyli po gruziÅ„sku syn żyda)
   Obecnie przchodzÄ… ciężkie czasy dla caÅ‚ej planety.
   W USA żydzi krok po kroku niszczÄ… chrzeÅ›cijaÅ„stwo. Wszystkie koÅ›cioÅ‚y muszÄ… wspierać
   muszÄ… wspierać Izrael. Ten twór stworzony przez STalina.
   PrzychodzÄ… czasy ciężkie jakie do tej pory nigdy nie istniaÅ‚y na ziemi, jak zapowiedziaÅ‚
   to Jezus Chrystus. Nasz Pan i Bóg. Tych, którzy do Niego należą i nie wstydzÄ… siÄ™
   jak np powyższych oczernieÅ„ od tego MaÅ‚egoPolaka sam Pan sobÄ… ochroni.
   Na resztÄ™ spadnie zagÅ‚ada w najbardziej nieoczekiwanym momencie.
   Jak mówiÅ‚ Jezus Chrystus: pokój i dobrobyt bÄ™dÄ… krzyczeć i nagÅ‚a zagÅ‚ada na nich spadnie
   i już nie ucieknÄ…. ZostanÄ… zabijani na oczach Boga, jak mówi Biblia.
   Kochaj Pana Jezus Chrystusa ponad wszystko, bo ci którzy tak czyniÄ…
   należą do Niego. I nie bój siÄ™ tego ZÅ‚ego, bo Jezus jest wiekszy w nas niż
   ten na zewnÄ…trz(DiabeÅ‚.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê