Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: dlaczego przegrał PiS i

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Zuluguland nastÄ…piÅ‚

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

dlaczego przegrał PiS i

~nic nie ma nie

2007-10-24 00:40:38

idea IV RP możecie się dowiedzieć z tego filmu ! gdzieś po trzeciej minucie zaczyna się diagnoza upadku szansy jaką miał PiS... to tak w skrócie oczywiście... zobaczymy czy PO wykorzysta szansę ?! czy ugrzężnie w układzie...

http://www.youtube.com/watch?v=Can8W94oRIQ

ODPOWIEDZ

Wiklin,mam pytanie...

~Fizyk

2007-10-25 00:05:42

... skoro osrodkiem rzeczywistego narodowego patriotyzmu jak tu sie przekonuje jest Polonia amerykanska i uwielbienie dla LPR (notabene moim zdaniem partia totalnie niepowazna i nie mowie tu o pogladach bo z czescia sie zgadzam a raczej o przywodcach, ich kompletnym braku jakiegokolwiek politycznego wyczucia) to skad takie duze poparcie dla PIS w Stanach?

ODPOWIEDZ

wiklin

~fizyk

2007-10-25 00:08:22

z ta samoobrona to przesadziles, przechowalnia ubekow i millerow...

ODPOWIEDZ

Fizyk do Wiklina

~Pharmg86

2007-10-25 18:19:06

Nawiazujac do Giertycha nie mialem na mysli wplywu propagandy, a raczej chlodna analize zachowan przedstawicieli tej partii. Akceptowalem i popieralem rzadzaca koalicje. Zatem nie ma tu znaczenia odzdzwiek propagandowy. Naczelnym zadaniem partii jest przejac wladze, rozliczana jest ze skutecznosci, a nie intencji. Oczywiscie mozna dywagowac nad rola i wizja LPR w ostatnim parlamencie, z perspektywy patrzac byla to misja samobojcza. Szczegolnie zastanawiaja ostatnie posuniecia Giertycha w kontekscie sprawy Kaczmarka i proba zbudowania koalicji przeciw Pis. Kolejne kamikaze. Jak pokazal kazus Pis rewolucyjne metody nie spotykaja sie z akceptacja spoleczenstwa (oczywiscie nie bez pomocy lewicowych mediow) Co do Polonii, analizujac rozklad glosow i tak uwazam to za sukces, bo ogolnie mogliby zaglosowac za PO. W kontekscie stawianych tu tez o porozumieniu PO LID PIS w nurcie zydolewackim nie ma to znaczenia, jakakolwiek otwarta walka zawsze skonczy sie porazka. Po prostu nie mam zadnej alternatywy wyborczej. Ale jesli przyjac wariant odwrotny lepszy maly krok niz zaden. Pisowi mimo wszystko udalo sie przemycic kilka wartosci ktore w jakims stopniu otwotrzyly ludziom oczy. Oni nie mysla kategoriami zydolewackobolszewickiego spisku. Ostatecznie liberalizm jako taki nie istnieje, jest kontynuacja nurtu lewicowego w Europie. Nie ma lewicowego liberalizmu. W tych kategoriach postawienie PIS przeciwko PO jest pozytywne. Dowodem na to moze byc konflikt Walesa-Kaczynski. Wydaje mi sie ze ustawienie sceny politycznej w ten sposob, mimo wszystko daje jakies nadzieje na przyszlosc. O ile w ogole bedzie mozna mowic o zjednoczonym obozie prawicowym, czego mimo wszystko element nastapil (koalicja SO-LPR-PIS) Zuopelnie nie rozumiem Jurka, w kontekscie kamikaze oczywiscie.

ODPOWIEDZ

Do Wiklina i do innych

~Andrzej z Kalifornii

2007-10-29 07:22:19

Wiklin o dziwo widzę, że w większości ty tak myślisz jak ja, choć niepotrzenie
   starÅ‚eÅ› siÄ™ ze mnÄ… i fontannÄ™ inwektyw skierowaÅ› kiedyÅ› na mnie, bo ja
   nieopatrznie nie przeczytaÅ‚em do koÅ„ca twojego postu i zbyt szybko zawyrokowÅ‚em
   o pewnych twoich z formuÅ‚owaniach. Sorry. Ale ty zrobiÅ‚eÅ› to nawet gorzej. Tak siÄ™ nie reaguje.
   Otóż teraz z tym fizykiem widzisz lepiej tÄ™ historiÄ™ o której ja taże pisaÅ‚em
   w kilku moich postach.
   Giertych kiedyÅ› popeÅ‚niÅ‚ jeden karygodny błąd zaakceptowaÅ‚ kÅ‚amstwo obecnej postżydoUbecji,
   Å¼e Jedwabne to robota polskich chÅ‚opów, aby siÄ™ przypodobać żydoMafii. Od tej pory wszyscy wieszajÄ…
   na nim tysiÄ…ce inwektyw tak z lewa jak i z prawa, o dziwo z żydoMafii też (oni odczytali to jako jego manewr). Natomiast patioci polscy jak St.Michalkiewicz, Z. LabÄ™dzki a szczeólnie Piotr Jakucki niemal go wykleli.
   Jedno potkniÄ™cie przesÅ‚oniÅ‚o wszystkie jego niemal dokonania, całą jego jedynie polskÄ… orientacjÄ™
   niemal ze wszystkich istniejÄ…cych partii w Polsce. ZydoMafia to demoniczny przeciwnik rozgałęziony
   we wszystkich paÅ„stwach globu, ponad 2000 lat ciÄ…gÅ‚ych intryg i propagandy. UżywajÄ…c jezyka biblijnego to Synowie DiabÅ‚a, ja okreÅ›liÅ‚ żydów, którzy Go nie przyjeli, Jezus Chrystus. Jezus Chrystus mówi do nas chrzeÅ›cijan: beze Mnie nic nie możecie uczynić. JeÅ›li Jezus Chrystus mówi Nic, to znaczy nic.
   DiabeÅ‚ żydoMafii jest bardzo przebiegÅ‚y.
   Kaczory tak niby walczyli z ukÅ‚adem, że go niepomiernie wzmocnili.
   Pierwsze ich i wÅ‚aÅ›ciwe ataki byÅ‚y na obóż patriotyczny LPR i także na lewicÄ™ patriotyczÄ… bo takÄ…
   jest Samoobrona. Ogromna ilość Polaków wychowana na GW jak Fizyk nawet tego nie zauważyÅ‚a.
   ByÅ‚o to normalne. Za wysypanie zboża na tory Lepper staÅ‚ siÄ™ kryminalistÄ… a za miliardowe rozkradzenie i zniszczenie Polski przez ukÅ‚ad to byÅ‚a cena 'transformacji'. i Polacy uwierzyli tym kÅ‚amstwom.
   ZydoMafia w Polsce i Goebbels to ten sam duch. Ta sama doktryna: kÅ‚am, kÅ‚am aż wreszcie ci uwierzÄ….
   To siÄ™ nieustanie w Polsce dzieje. ZydoMafia posiadÅ‚a niemal całą prasÄ™ polskÄ…. Bez mediów nie można rzÄ…dzić i nie można wygrywać wyborów. PrzeciÄ™tny obywatel nie ma czasu na myÅ›lenie. Praca, praca, pieniÄ…dze i radość ich używania.
   Kaczory tylko obudzili żydoMafiozo Michnika Kaczmarkiemi i całą tÄ™ chaÅ‚astrÄ™ żydoPotworów także miÄ™dzynarodowÄ…, że jednego z ich gojowskiego najemnika aresztowali. Giertych naiwnie w Kaczmarku zobaczyÅ‚ niemal takÄ… samÄ… ofiarÄ™ Kaczorów jakim on i Lepper. Nie dziwiÄ™ siÄ™ Giertychowi być nieustanie pod takim atakiem tego żydoPlugastwa ze wszystkich stron. WalczÄ…c o rzeczywistÄ… PolskÄ™ zobaczyÅ‚, że naród wcale nie widzi jego dokonaÅ„, oglÄ…da siÄ™ gÅ‚upio tylko za tymi którzy sÄ… bardziej silni.

ODPOWIEDZ

do Andrzeja z Kalofornii

~Pharmd170

2007-10-29 12:03:57

Niestety ,dluzsza odpowiedz mi nie weszla (2X) ,ale przyjmuje wyciagnieta do zgody dlon cieszac sie ,ze Polacy potrafia znalezc wspolny jezyk.Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê