Komentarze do artyku³u: PrzestÄ™pcy w biaÅ‚ych koÅ‚nierzykach
O tym się nie mówi - czytajcie
~lubi wiedzieć
2007-11-15 12:56:27
http://www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20071110&id=my31.txt
ODPOWIEDZProste jak budowa cepa
~obiektyw
2007-11-16 22:42:06
Miał odgórne wytyczne z usolandu by udupić tubylców więc zadanie wykonał. A za cztery lata jak nie padnie wcześniej ( a jak padnie to się w międzyczasie przepoczwarzy) to znowu będzie rządził bo według wytycznych w Polsce ma być tylko dwie liczące się partie, jedna od zachwalania marchewki a druga pietruszki.
ODPOWIEDZPrawda jest jedna Ant
~obiektyw
2007-11-17 18:45:55
OdwoÅ‚anie siÄ™ do tożsamoÅ›ci narodowej po to jedynie by mieć wiÄ™ksze szanse na zgnojenie narodu jest dużo wiÄ™kszÄ… zbrodniÄ… niż mówienie wprost – jestem komuchem, liberaÅ‚em, masonem – gÅ‚osujcie na mnie. Bo wtedy pomimo że taki ktoÅ› jest gnojkiem do potÄ™gi to nie ukrywa że wÅ‚aÅ›nie takim jest.
Nigdy nie byłem przeciwnikiem LPR (bo choćby do przedostatnich wyborów na nich zawsze głosowałem) a tylko antypolaka największej wody Romana G. o którym zawsze się wypowiadałem w ten sposób i przestrzegałem czym jego antypartyjne posunięcia się skończą. No i jednak to ja miałem tutaj całkowitą rację bo w pięknym stylu zgnoił on jedyną , najbardziej perspektywiczną narodową partię.
Zrobić można dużo tylko zamiast wziąć się do budowy to elita narodowa woli obrzucać się błotem na różnego rodzaju forach. A wystarczy na początek skrzyknąć ludzi którzy podobnie jak ja widzieli co robi wspomniany gagatek i rok, dwa a nawet trzy lata temu zaczęli opuszczać Lige.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.