Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Ant trochę przesadziłeś

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Kulisy sukcesu PO

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Ant trochę przesadziłeś

~obiektyw

2007-11-17 19:42:38

Nie wiem jakich i czyich wiadomości używasz do formułowania swoich wypowiedzi ale według moich to wspomniane lobby kocha swoich braci vel Kaczyńskich zresztą z wzajemnościa http://www.raportnowaka.pl/news.php?typ=news&id=234 http://raportnowaka.pl/news.php?typ=pis&id=251 Zaś wnioski eks posła Nowaka są jak bardziej prawidłowe. Jak wspomina on, pisał już kilka lat temu o przektętach z fundacją. Sam o tym czytałem więc wiem że to prawda. Poza tym miałem okazję poznać osobiście eks posła i powiem wprost (to że przesadza ze swoimi głodówkami jest inną sprawą) że gdyby w Polsce było takich 100 to by naprawdę świadomość narodowa zdecydowanie się podniosła.
   A propos wspomnianej informacji, ja również jÄ… posiadaÅ‚em, łącznie z podpisanym i opieczÄ™towanym notarialnie pismem.
   PS. OczywiÅ›cie to co napisaÅ‚em nie jest wcale wskażnikiem moich sympatii do antypolaków z PO LiD itp.

ODPOWIEDZ

Ant przesadziłeś teraz

~obiektyw

2007-11-19 10:02:43

Jak mnie jest brak wyobraźni (pomimo że dosyć dokładnie przewidziałem sytuacje jaka będzie się rozwijać w kraju ) to jako ponoć patriota powinieneś wiedzieć że zarówno PiS jak i Po to antypolska agentura (o LiD oczywiście nie będę się rozpisywał) z tym że jedna jest na usługach usoizraela a druga unioniemiec. A teraz wymienili się tylko władzą bo Pisowi jako ,narodowcom, nie wypadało podać się na tacy unii. Nawet sam vel Kaczyński stwierdził że wiedzieli o przegranych wyborach http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/news/j-kaczynski-niech-bog-mi-wybaczy,1012727,2943
   OczywiÅ›cie zgodze siÄ™ z tym że informacja z telawiwu w tym czasie byÅ‚a nieprzypadkowa ale to daje do myÅ›lenia dlaczego najlepsi przyjaciele zrobili to KaczyÅ„skim. Bo albo ci już zrobili swoje i mogÄ… odejść albo w ten sposób dano im do zrozumienia że jest jeszcze wiekle kwitów na nich które bÄ™dÄ… ujawniane.
   A propos sensacji, to że sprzedano potajemnie nie do koÅ„ca zresztÄ… legalnie nabytÄ… siedzibÄ™ PiS swoim rodakom to też zapewne sensacja którÄ… manipuluje innych http://www.polskatimes.pl/2_8791.htm?listpage=1

ODPOWIEDZ

PS

~Ant

2007-11-20 01:31:01

Jeszcze o trafianiu do właściwej tarczy.
   PowinniÅ›my domagać siÄ™ peÅ‚nej jawnoÅ›ci w życiu publicznym ale bez pozorów.
   PrzykÅ‚ad:
   W ustawie o ochronie danych osobowych jest zapis utajniajÄ…cy w sposób szczególny narodowość (ujawnienie jest karalne).
   Efektem tego np. w telewizji, osoba narodowoÅ›ci żydowskiej,(co nie jest ujawniane) dumna w zaciszu domowym ze swojej tożsamoÅ›ci narodowej, może bezkarnie oÅ›mieszać tradycyjne wartoÅ›ci, preferujÄ…c przy tym wÅ‚asne, lub dla nich użyteczne. Nie mamy wiÄ™c wtedy do czynienia z informacjÄ… lub publicystykÄ…, lecz z indoktrynacjÄ…-podkreÅ›lam INDOKTRYNACJA. ZwÅ‚aszcza jeżeli staÅ‚o siÄ™ to powszechnym zjawiskiem.
    Można to też nazwać szowinizmem, bo kryje siÄ™ za tym pogarda dla innych tożsamoÅ›ci. NieÅ›wiadomi Polacy modelowani sÄ… stosownie do potrzeb – z iluzorycznym prawem do samostanowienia.

Problemem nie jest osoba a konstrukcja, która sprzyja totalnym oszustwom.
   Zrozumienie tego, może też utrudni manipulowanie nami i „napuszczanie” przeciwko sobie

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê