Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: CoÅ› mi siÄ™ wydaje

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Expose Donalda T.

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

CoÅ› mi siÄ™ wydaje

~rodak

2007-11-23 20:36:46

że zapomnieli powiedzieć Herr Thuskowi iż kampania wyborcza dobiegła końca... :-)
   Kilka miesiÄ™cy i mÅ‚odzi wyborcy którzy zagÅ‚osowali na PO zrozumiejÄ… swój błąd. Szkoda tylko prawdziwie narodowej partii która jest poza parlamentem.
   A te obietnice przedwyborcze i dzisiejsze expose choćby w sprawie gospodarki... Å›miechu warte, i zastanawia fakt iz resort gospodarki jest w Å‚apkach PSL...
   BÄ™dzie ciekawie i pewnie wybory na wiosnÄ™, jak nie przyszłą to nastÄ™pnÄ…. :-)

ODPOWIEDZ

śmiechu warte

~obiektyw

2007-11-23 21:53:07

bo wybory będą tak jak zwykle czyli za cztery lata. Wyłomem w tym był PiS bo miał on za podstawowy cel zlikwidowanie ze sceny politycznej partii polskich czyli Smoobrony i LPR a że to zrobił więc mógł odejść na przechowalnie.
   Dla niewtajemniczonych zacytuje fragment wywiadu byÅ‚ego premiera we Wprost:
   - LiczyÅ‚ pan na zwyciÄ™stwo?
   - Takiej możliwoÅ›ci dawaÅ‚em 10 procent szans. Na 40 procent liczyÅ‚em na pat, to jest sytuacjÄ™, w której bÄ™dÄ… możliwe choćby częściowo korzystne dla kraju rozwiÄ…zania, czyli jakaÅ› forma choćby częściowej kontynuacji naszej polityki.

No wiÄ™c vel KaczyÅ„ski nie liczyÅ‚ na zwyciÄ™stwo to po co likwidowaÅ‚ tak wychwalany kilka dni wczeÅ›niej, m.in w CzÄ™stochowie, rzÄ…d? Po co zrzekaÅ‚ siÄ™ dalszej, naprawy, Polski ?

ODPOWIEDZ

Do Anta, myślącego

~obiektyw

2007-11-25 09:18:15

Ant pisząc o mediach kompromitujesz się całkowicie. Bo media o których wspominasz są praktycznie w niepolskich rekach wiec powoływanie się na to co mówią i piszą jest dalszym ogłupianiem Polaków, z czego oczywiście tamci się tylko cieszą.
   Od razu powiem też że nie sÅ‚uchaÅ‚em ani nie zamierzam sÅ‚uchać to o czym mówiÄ… wybraÅ„cy narodu, pytanie tylko czyjego, bo dla mnie jest to nieobliczalna strata czasu. Poza tym sÅ‚uchajÄ…c tych starszych braci mógÅ‚bym po jakimÅ› czasie uwierzyć że naaprawdÄ™ mówiÄ… prawde i chcÄ… dla Polski zrobić coÅ› dobrego.
   A ze wzglÄ™du że nie oglÄ…dam takich pierdoÅ‚ w telavizji mam wiÄ™cej czasu na inne sprawy. Choćby na to by niczego nie rozumieć, z nikim nie rozmawiać, dyskutować czy coÅ› konkretnego tworzyć. I żyć w caÅ‚kowitej bezmyÅ›lnoÅ›ci i zacofaniu umysÅ‚owym.
   No ale na szczęście mamy ciebie Ant który po oglÄ…dniÄ™ciu wszystkiego w naszej najukochaÅ„szej talavizji, później już jako czÅ‚owiek myÅ›lÄ…cy wszystko nam zrelacjonujesz a przy okazji dokÅ‚adnie uÅ›wiadomisz jak należy myÅ›leć.

ODPOWIEDZ

Widże obiektyw, że bardzo

~Dexter

2007-11-25 10:53:39

ale to chcesz zaszkodzić Polsce i polskiej racji stanu. Uważasz że albo Polska będzie endecka albo żadna, teraz widać że Piłsudski słusznie zamykął endeków w Berezie razem komuchami. Jesteście tak samo szkodliwi, oni, bo są bydlakami, wy bo jesteście bezgranicznie głupi. Bardzo dobrze się stało że LPR zniknął ze sceny razem z samoobroną. Odnosiłem czasem wrażenie że największym wrogiem Giertycha i LPR był PiS, z którym byli w rządzie.

ODPOWIEDZ

Obiektyw

~Ant

2007-11-26 06:35:49

Jeszcze raz przypomnę. Wcześniej fanatycznie zwalczałeś też Giertycha co nie polepszyło sytuacji tej partii. To od Ciebie wypłynęło oskarżenie o jego pochodzeniu, które jest wierutną bzdurą.
   Przyczyniasz siÄ™ aktywnie do dezinformacji i totalnej demolki po stronie caÅ‚ej prawicy.
   Walisz we wszystko i na oÅ›lep.
   Reszty nie bÄ™dÄ™ komentowaÅ‚. Opanowania życzÄ™ i odrobinÄ™ refleksji.

ODPOWIEDZ

PiS na cenzurowanym...

~Wiklin

2007-11-26 10:18:34

Swojego rodzaju ironia losu byl fakt ,ze wspolczesni van Goghowi nie tylko-ze nie cenili jego malarstwa (dzisiaj poszczegolne sztuki nie schodza ponizej 25 mln.$) ale wrecz uwazali je za ...kicz!Nic wiec dziwnego ,ze Vincent zmarl w ubostwie.Co prawda R.Giertych reprezentuje odmienna od malarstwa sztuke niemniej jednak i jego spotakal los wymienionego niderlandzkiego mistrza ,mianowicie i on nie jest dzisiaj przez Polakow doceniany.Grzechu tego nie ustrzegl sie takze obiektyw , co zreszta swojego czasu bylo przedmiotem ozywionej miedzy nami polemiki ,jednakze w kwestii dywersyjnej roli PiS-u musze stanac po stronie ..obiektywa!Niech wiec Ant nie epatuje nas tu rzekomymi zaslugami J.Kaczynskiego bo ten za przeproszeniem moze sobie TERAZ pogadac do Tuskowej ...zelowki!Faktem niezbitym jest ,ze Kaczynski rozwalil najbardziej po 1944 propolski Sejm i to tylko po to aby dac nastepne 4 lata czasu na rozbiorke Polski kolesiom spod lewej sciany Lozy !!!...ze pozwole sobie na wylozenie kawy na lawe.Dlatego to wlasnie PiS byl i jest najwiekszym wrogiem Giertycha ...Dexter ,jestes tam?

ODPOWIEDZ

Wiklin

~Ant

2007-11-26 21:43:15

Wiklin, jeżeli czegoś nie rozumiesz, to nie znaczy, że jest głupie.
   Nie wiem co pisaÅ‚eÅ› o manipulacji ale chÄ™tnie poczytam jeżeli dasz link. Mam tylko nadziejÄ™, że poziom bÄ™dzie wyższy niż Twoje poczucie humoru i wiedza jakÄ… tu zaprezentowaÅ‚eÅ›. Może jednak warto wrócić wczeÅ›niejszego do wÄ…tku z van Gogh – zapewne nie tylko mnie rozbawiÅ‚. PowinieneÅ› wiedzieć, że ten artysta skoÅ„czyÅ‚ szaleÅ„stwem a w efekcie samobójstwem- nie wiem czy z takiego porównania szczęśliwy byÅ‚by Giertych. :)
   SwojÄ… drogÄ… znasz jeszcze jakiÅ› impresjonistów i obrazy poza sÅ‚onecznikami? To dobrze ze snobujesz na intelektualistÄ™ bo może zechcesz pogłębiać swojÄ… wiedzÄ™. Póki co, wypadasz na niemiÅ‚osiernego bufona. :)

PS
   SwojÄ… drogÄ… warto na temat mediów i manipulacji porozmawiać na forum. Znasz jakieÅ› autorytety, lub Ciekawe publikacje? (poza TobÄ… samym oczywiÅ›cie).
   Tak, aby od czegoÅ› zacząć.

ODPOWIEDZ

cd ...nie wchodzi!

~Wiklin

2007-11-27 11:21:02

czyzbym nadepnal na odcisk...trollowi?

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê