Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Cud na W.P.puszczajÄ… niepopra-

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: ePOka lodowcowa?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Cud na W.P.puszczajÄ… niepopra-

~krys

2007-12-03 15:06:31

wne wypowiedzi,pospieszcie się można coś wcisnąć.

ODPOWIEDZ

Znamienna jest Twoja radość!!!

~Zig-Zaq

2007-12-03 18:09:41

I świadcząca o tym jaka jest wolność słowa w Polsce.Osobiście uważam ,że nie ma się z czego cieszyć,bo prawdopodobnie trafiłeś na zmainę cenzorów.Na onecie nie do pomyślenia.Tam młode cenzory jak wściekłe psy pilnują,żeby ukazywały się tylko POprawne POlitycznie opinie.NiePOprawne kasują,albo przetrzymują i umieszczają od razu na ...np.17 stronie.I niech kto Powie ,że jest cenzura???Od czasu do czasu puszczą jakąś jedną,żeby uwiarygodnić ten wyjątkowo zakłamny i ocenzurowany POrtal. Zresztą dobór tematów,zdjęć,artykułów to majstersztyk manipulacji.Piorą mózgi ,a młode pelikany łykają całą tą POpapraną papkę.

ODPOWIEDZ

Ja sobie dałem już spokój

~Zig-Zaq

2007-12-04 20:54:47

z tymi ocenzurowanymi potalami.Dość dokładnie poznałem mechanizmy tam stosowane.
   Nigdy nie miaÅ‚em specjalnych zÅ‚udzeÅ„ co do charakteru i specyfiki tych forów,ale próbowaÅ‚em polemizować z cenzorami,walczyć o prawo do wypowiedzi.W razie jak im brakowaÅ‚o argumentów to pisali,że opinia jest nie na temat.InnÄ… zmyÅ‚kÄ… stosowanÄ… przez mÅ‚odych bolszewików z onetu jest usuwanie opinii,a potem po rozpatrzeniu reklamacji przywrócenie jej.Z tym ,że po trzech godzinach kto zauważy opiniÄ™ znajdujÄ…cÄ… siÄ™ na 21 stronie???DaÅ‚em sobie spokój.Szkoda mojego życia i czasu na dyskusje z mÅ‚odymi czerwonymi walterowcami.Poza tym nie mam zamiaru swojÄ… obecnoÅ›ciÄ… uwiarygadniać tych quasiniezależnych portali.

ODPOWIEDZ

Słusznie Zig Zag

~Ant

2007-12-05 04:36:12

Robiąc im oglądalność dajemy też kasę. Podobnie z telewizją.
   Problem w tym, że gdzieÅ› musimy czerpać bieżącÄ… informacjÄ™.Nie można jednak tracić przy tym filtrów w gÅ‚owie. Warto wspierać prawicowe portale- może z czasem wyrosnÄ… na prawdziwÄ… konkurencjÄ™?

ODPOWIEDZ

ZigZaq masz racjÄ™

~bumbumbumbubm

2007-12-05 11:08:15

Nie warto się ścierać z bolszewickimi bękartami, dla bydła które nic nie kuma.
   Czasami tylko jak już mnie weźmie zÅ‚ość, to pozwalam sobie zadedykować cenzorom zer srOnetu soczyste wiÄ…zanki z kurwami, cwelami i pedaÅ‚ami w tle , tak parÄ™ razy pod rzÄ…d.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê