Komentarze do artyku³u: ePOka lodowcowa?
Cud na W.P.puszczajÄ… niepopra-
~krys
2007-12-03 15:06:31
wne wypowiedzi,pospieszcie się można coś wcisnąć.
ODPOWIEDZZnamienna jest Twoja radość!!!
~Zig-Zaq
2007-12-03 18:09:41
I świadcząca o tym jaka jest wolność słowa w Polsce.Osobiście uważam ,że nie ma się z czego cieszyć,bo prawdopodobnie trafiłeś na zmainę cenzorów.Na onecie nie do pomyślenia.Tam młode cenzory jak wściekłe psy pilnują,żeby ukazywały się tylko POprawne POlitycznie opinie.NiePOprawne kasują,albo przetrzymują i umieszczają od razu na ...np.17 stronie.I niech kto Powie ,że jest cenzura???Od czasu do czasu puszczą jakąś jedną,żeby uwiarygodnić ten wyjątkowo zakłamny i ocenzurowany POrtal. Zresztą dobór tematów,zdjęć,artykułów to majstersztyk manipulacji.Piorą mózgi ,a młode pelikany łykają całą tą POpapraną papkę.
ODPOWIEDZJa sobie dałem już spokój
~Zig-Zaq
2007-12-04 20:54:47
z tymi ocenzurowanymi potalami.Dość dokładnie poznałem mechanizmy tam stosowane.
Nigdy nie miałem specjalnych złudzeń co do charakteru i specyfiki tych forów,ale próbowałem polemizować z cenzorami,walczyć o prawo do wypowiedzi.W razie jak im brakowało argumentów to pisali,że opinia jest nie na temat.Inną zmyłką stosowaną przez młodych bolszewików z onetu jest usuwanie opinii,a potem po rozpatrzeniu reklamacji przywrócenie jej.Z tym ,że po trzech godzinach kto zauważy opinię znajdującą się na 21 stronie???Dałem sobie spokój.Szkoda mojego życia i czasu na dyskusje z młodymi czerwonymi walterowcami.Poza tym nie mam zamiaru swoją obecnością uwiarygadniać tych quasiniezależnych portali.
Słusznie Zig Zag
~Ant
2007-12-05 04:36:12
Robiąc im oglądalność dajemy też kasę. Podobnie z telewizją.
Problem w tym, że gdzieś musimy czerpać bieżącą informację.Nie można jednak tracić przy tym filtrów w głowie. Warto wspierać prawicowe portale- może z czasem wyrosną na prawdziwą konkurencję?
ZigZaq masz racjÄ™
~bumbumbumbubm
2007-12-05 11:08:15
Nie warto się ścierać z bolszewickimi bękartami, dla bydła które nic nie kuma.
Czasami tylko jak już mnie weźmie złość, to pozwalam sobie zadedykować cenzorom zer srOnetu soczyste wiązanki z kurwami, cwelami i pedałami w tle , tak parę razy pod rząd.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.