Komentarze do artyku³u: Na ostrzu noża...
----
~ZYTA
2007-12-09 09:35:34
HOTNEWS.pl jest portalem najbardziej przyzwoitym .Ostatnio jednak pojawiać się zaczęły opinie z dużą zawartością zbyt mocnych słów i paskudnych określeń.Wiem , że słowa te są uzasadnione i wiem z czego wynikają. Wiem także , że im mniej emocji -więcej spokoju oraz wniosków tym lepiej.Polakom potrzeba wiedzy historycznej , mądrej analizy sytuacji obecnej oraz uzupełniania powszechnych niedomówień - po prostu prawdy. Sądzę ,że ludzie nie zdają sobie sprawy ,że korupcja , pijaństwo brak patriotyzmu , zawiść brak troski o dobro publiczne były
przyczyną problemów nie tylko w Polsce.Trzeba / nie wiem jak / przekonać ludzi o wartości nauki /dokładnej/i wartości zasad moralnych. Myślę,że najważniejsza jest obecnie młodzież.
Młodzież będzie budowała przyszłość na bazie tego co wie i tego co czuje.Więcej prawdy w kierunku młodzieży to moja prośba do twórców HOTNEWS.pl
Pozdrawiam
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.