Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Autor jest naiwny

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Wrogowie Ludu

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Autor jest naiwny

~Raynold

2008-01-04 15:52:53

Pomimo tego że ma rację to obecny system który wprowadza na świecie pełną inwigilację ludzi nie dopuści by takie cuda się zdarzały. W pierwszej kolejności przy braku tego identyfikatora nic nie można będzie załatwić a następnie władza zmusi i tak do jego wyrobienia na początek solidną karą finansową. Zresztą kara taka jak to powiedział oficjalnie nowy minister MSWiA jest zapisana w ustawie tylko na razie nie będzie egzekwowana.
   Co zaÅ› siÄ™ tyczy wymiany to i tak już opracowane sÄ… nowe dodody z chipem które za rok bÄ™dÄ… otrzymywać na razie 18 latkowie. A zgadnijcie co bÄ™dzie nastÄ™pnym krokiem ? Wtajemniczeni już wiedzÄ… na pewno, chip bez dowodu...

ODPOWIEDZ

masz 100% racji

~Maniek

2008-01-05 18:08:40

dlatego lepiej wymienić dowód teraz póki tego czipa jeszcze w nim nie ma (choć tego nie możemy być pewni), W SUMIE CHCA KARAC LUDZI FINANSOWO LUB STRASZA NAWET WIEZIENIEM! JA SIE PYTAM JAKI BEDZIE KOSZT!!!?????!!!!!! PRZYJAZDU I AKCJI ZATRZYMANIA PRZEZ POLICJE A POZNIEJ UTRZYMYWANIA W WIEZIENIU NIEWINNEGO CZLOWIEKA??????????????? może mniejszy niż 30zł??? popieram opinie że jak chcą żebyśmy mieli nowe dowody to niech sami je w zębach dostarczą nam do domu i to zaq darmo!!! (ale jakie darmo jak i tak by to zrobili z naszych podatków?) amerykanie mają już paszporty z czipami niedługo wprowadzą dowody osobiste, najciekawsze jest to że Polska kraj (tak nam powiedziano) biedny i zacofany tak entuzjastycznie i szybko wprowadza taką nowoczesną technologię
   podaje link do ciekawego filmu trwa 2h ale obejrzeć warto!!! może niektórzy przejrzÄ… na oczy, film porusza różne kwestie od iluminatów przez system finansowy, przyczyny wojen aż do kwestii religijnych, z góry zaznaczam że wierzÄ™ w Boga ale nie w księży ani w żadnÄ… religie i film nie ma na celu obrazić kogokolwiek i nie jest żadnym dowodem na to że Bóg jest lub go nie ma, po prostu pokazuje czym tak naprawdÄ™ jest religia
   http://video.google.com/videoplay?docid=-5870901554543719947
   zapraszam do dyskusji odnoÅ›nie filmu co o nim sÄ…dzicie jakie macie ciekawe spostrzeżenia

ODPOWIEDZ

Autor nie jest naiwny

~Andrzej z Kalifornii

2008-01-08 00:28:41

Ten cheap bez dowodu to 666 jak to ostrzega Biblia chrzescijan.
   Mafia żydowska obecnie po wÅ‚aÅ›ciwej swojej wygranej usadowienia siÄ™
   niemal na staÅ‚e w rzÄ…dach najważniejszych krajów Å›wiata jak USA, Rosji i UE ma i chce
   mieć wszystko pod kontrolÄ…. WymordowaÅ‚a ponad 100 milionów w Rosji i na Ukrainie
   a w Polsce po roku 1945 ponad 200 tys Polaków i wiele tys wysÅ‚aÅ‚a na Sybir do 1968
   i dalej niezakłócenie sprawuje wÅ‚adzÄ™ w Polsce przy pomocy swoich marionetek.
   Wszystkie te operacje wskutek swojego opanowania na Å›wiecie i swoich mediów sÄ… niemal niezauważalne w Å›wiecie. OszukaÅ„cza propaganda.
   Otóż ten cheap jak mówi Apokalipsa w ostatniej ksiÄ™dze Nowego Testamentu
   ma też decydować czy ci wachajÄ…cy siÄ™ poddadzÄ… siÄ™ pod wolÄ™ tego DiabÅ‚a który używa
   mafiÄ™ żydowskÄ…, albo nie. Jezus Chrystus ma być twoim Panem jeÅ›li wierzysz w Niego
   a nie kto inny. Dla wygody praktycznej i tu jest ten hak możesz wybrać te 666, ten cheap
   i być totalnie ulegÅ‚y tej mafii, czy jej wybraÅ„cowi Antychrystowi niezależnie jak bÄ™dziesz udawaÅ‚ swojÄ… niezależność.
   JeÅ›li to zrobisz odpadniesz od Chrystusa tej jedynej drogi do Boga. Jedynego zbawiciela.
   Nie pomoże ci twoje mÄ™drkowanie.
   Uważam, że autor Hotnews wypowiedzi o wymianie dowodów jakby przeczuwa nastÄ™pstwa konsekwencji nie reagowania na UE zarzÄ…dzenia i obecnej żydoMafiii w Polsce która używa swoje partie jak PO, LID, PSL i PiS w tym wÅ‚aÅ›nie celu. Autor nie jest naiwny. Naiwny jest Raynold, który już jest pogodzony co z tym co żydoMaffia w UE może zaoferować i odbiera nadziejÄ™ innym którzy szukajÄ… wyjÅ›cia z jej osaczenia.
   Mafia żydowska zabraÅ‚a siÄ™ za UE bardziej niż w USA, sÄ… obecnie szanse po tych ostatnich nadchodzÄ…cych wyborach, że Amerykanie mogÄ… nieco przejrzeć i powiedzieć mafii żydowskiej, nie. Niemniej, Polska jest totalnie bezwolna po ostatnich wyborach kiedy ta mafia wykosiÅ‚a wszystkie liczÄ…ce siÄ™ partie polskie jak LPR i Samoobrona.
   JeÅ›li Polacy nie przejrzÄ… i otwarcie nie zacznÄ… wystÄ™pować przeciw tej bardzo dobrze
   ukrytej i zorganizowanej mafii los Polski może być bardzo tragiczny.
   Nie Spać, nie uganiać siÄ™ w pierwszym rzÄ™dzie za pieniÄ™dzmi z których i tak ci żydowscy
   bandyci was nieustannie okradajÄ… wraz z ich kumplami Niemcami.
   WystÄ™pować zdecydowanie przeciw istniejÄ…cym partiom jak PO, LiD, PSL i PiS.
   To siedliska tej nadchodzÄ…cej zarazy i katastrofy dla narodu i paÅ„stwa.
   Organizować siÄ™ aby ich agenci nie mogli w was wejść.
   DziÄ™kujÄ™ autorowi artykuÅ‚u o wymianie dowodów ze zachÄ™ca do oporu przeciw tej wÅ‚adzy totalitarnej która coraz bardziej wzrasta w UE a której autorzy żydoMafii wypraktykowali tworzÄ…c komunizm, najbrardziej bestialski system na Å›wiecie jakikiedykowlwiek zostaÅ‚ stworzony przez ludzi-diabłów na Å›wiecie.

ODPOWIEDZ

Barack Obama wygrywa z Clinton

~Dexter

2008-01-08 10:47:32

Clintonową, a z tego co kiedyś słyszałem to czarni i żydzi niespecjalnie się lubią.
   Prawda jest taka że jak w USA nie pogoniÄ… żydów to nasze skretyniaÅ‚e, bezwolne i kosmopolityczne spoÅ‚eczeÅ„stwo samo siÄ™ nie obroni, ale widać że jest jakaÅ› nadzieja. Ten Obama chyba jest mniej żydofilny niż Clintonowa. Przynajmniej tak to wyglÄ…da z daleka.

ODPOWIEDZ

nie sposob nie oprzec sie

~Wiklin

2008-01-08 13:41:53

wrazeniu ,ze Maniek padl ofiara sprytnej zreszta indoktrynacji majacej na celu odebranie Kosciolowi roli przewodniej w krzewieniu i pielegnacji religii katolickiej. Juz nie kto inny jak sam zalozyciel swiatowej masonerii Adam Weishaupt spekulowal,ze jezeli nie da sie stworzyc religii bez Boga to vice versa powinna wypalic....i wypala a Maniek jest tego dowodem. Lamentujacego zas Raynolda zapytuje ,czy wszystkie kataklizmy ktore tu nam kresli mialyby miejsce gdyby premierem byl nie Tusk ,czy Kaczynski tylko ...R.Giertych?

ODPOWIEDZ

omg

~Maniek

2008-01-08 21:27:57

napisałem obszerna odpowiedz ale sie nie pojawiła, być może jeszcze nie weszła czy coś w każdym bądź razie nie skopiowałem jej i teraz żałuję bo długo to pisałem i nie mam zamiaru robić tego ponownie, jak sie nie pojawi może odpowiem później w wersji skrótowej

ODPOWIEDZ

Do wszystkich

~Andrzej z Kalifornii

2008-01-18 07:50:47

Urodziłem się katolikiem i żyłem w rodzinie idealnie patriotycznej i katolickiej,
   ale Bóg postanowiÅ‚ aby mnie bardziej przybliżyć do siebie i Jezusa Chrystusa, abym
   lepiej mógÅ‚ zobaczyć prawdÄ™ w Duchu Sw. którego Bóg nam obiecaÅ‚ wedÅ‚ug Jego SÅ‚owa w Biblii. AbyÅ›my siÄ™
   narodzili siÄ™ z Ducha Sw, abyÅ›my byli nowymi duchowymi dziecmi samego Boga Ojca przez wiare w Jezusa Chrystusa i to co On dokonaÅ‚ dla nas na krzyżu i swoim zmartwychwstaniem.
   W religii katolickiej jest mnóstwo rzeczy z powolnego rozwoju rozumienia Ewangelii i nie zawsze zgodnych ze sÅ‚owem Bożym. Wiele interpretacji biblijnych pochodzi od ludzi którzy nie chodzili w Duchu Sw a produkowali doktryny i także doktrynÄ™ katolickÄ…. Np Jezus Chrystus nigdy nie mówiÅ‚, aby modlić siÄ™ do Jego cielesnej matki. I dlatego powiedziaÅ‚: któż jest mojÄ… matkÄ…, kto bracmi moimi? I powiódÅ‚ rÄ™kÄ… po tÅ‚umach, które go sÅ‚uchaÅ‚y i odpowiedziaÅ‚: ci którzy sÅ‚uchajÄ… gÅ‚osu mojego Ojca i wypeÅ‚niajÄ… Jego wolÄ™, ci sÄ… mojÄ… matkÄ… i bracmi Moimi. Ona sama bÄ™dÄ…c urodzonÄ… z czÅ‚owieka pod panowaniem ducha tego Å›wiata ,a wiÄ™c tego zÅ‚ego, jak każdy oprócz Jezusa Chrystusa oczekiwaÅ‚a zbawienia od Boga. Tym Bogiem w ciele i zbawieniem jest Jezus Chrystus. Tylko (jak pisze apostoÅ‚ Jan) jednorodzony Bóg na Å‚onie Ojca, Jezus Chrystus mógÅ‚ tego dokonać. KoÅ›ciół katolicki staÅ‚ siÄ™ koÅ›cioÅ‚em ceremonii i ludzkich doktryn. OkoÅ‚o 98% nie zna sÅ‚owa bożego i Nim na codzieÅ„ siÄ™ nie posÅ‚uguje. Za maÅ‚o kocha Jezusa! Jezus Chrystus powiedziaÅ‚: kto kocha syna, córkÄ™, żonÄ™ bardziej niż Mnie nie jest Mnie godzien. On musi być pierwszy w naszym sercu!! Inaczej niewiele rzeczy z naszej wiary w Niego bÄ™dzie pracowaÅ‚o. Niemniej katolicyzm wierzy w Chrystusa, ale ta wiara jest osÅ‚abiona wielu faÅ‚szerstwami aby chodzić w Jego Duchu Sw. I dlatego w KoÅ›ciół katolicki weszÅ‚o wielu żydów antychrzeÅ›cijan (Synów DiabÅ‚a jak On sam Jezus powiedziaÅ‚ w Ew.Jan8:44) aby go rozsadzać: wielu księży, biskupów i kardynałów. jak np w Polsce GocÅ‚awski, Pieronek, ZyciÅ„ski i wielu, wielu innych. Znak jest takim żydowskim antychrzescijaÅ„skim tworem. SÄ…dzÄ™, że chodzicie po Internecie i zapewne wpadÅ‚y waszej uwadze różne zdjÄ™cia ze wspólnych rautów postżydoUbecji i w Polsce z tymi księżmi, biskupami itd. Można siÄ™ tylko cieszyć z o.Rydzyka, który dzielnie siÄ™ im opiera i broni resztki polskoÅ›ci i moralnego katolicyzmu. My wszyscy powinniÅ›my mu pomóc i nie być obojÄ™tnym na jego wezwania. Jeżeli jego spacyfikujÄ… reszta już siÄ™ nie liczy. Nie Å›pać!!! UE coraz bardziej bÄ™dzie przypominaÅ‚a w każdym aspekcie Sowiecki Sojuz, i to coraz bardziej bezwglÄ™dny i wynaradawiajÄ…cy na korzyść żydo-niemieckÄ…. Kochajmy to co w naszym narodzie jeszcze pozostaÅ‚o.
   .

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê