Komentarze do artyku³u: Współczesna Targowica
To potomkowie PZPR pieszczochy
~krys
2008-04-02 10:20:39
ustroju komunistycznego i ich zagraniczni mocodawcy trzymają władzę w Polsce następna grupa to zeszmaceni karierowicze którzy poprą każde świństwo sprzedadzą siebie i najbliższych byle mieli pełne koryto Naród Ojczyzna się nie liczy.Zal,wściekłość,bezsilność-zastanawiam się co mogłem więcej zrobić,co powiedziałbym Rodzicom Braciom Wujkowi unicestwionych przez śmiertelnych wrogów Polski z kim mi przyszło żyć w niby wolności -za parę srebrników sprzedali Polskę -cholerna Targowica,a jak udawali opozycję ,jakie to potrzebne są zdolności aktorskie ukradli księżyc a nam Polskę to jest plemię nadające się do wszelkich pokrętnych czynów ,ale nie do rządzenia.Opór narodu będzie narastał i runą jak mur Berliński taką przynajmniej mam nadzieje. Szukajmy ludzi niezłomnych -a jest ich na pewno niemało musi powstać siła i to nasza siła nie dajmy się tumanić szambo zostanie szambem.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.