Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Mój lud opuścił Mnie

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Współczesna Targowica

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Mój lud opuścił Mnie

~galileo

2008-04-02 23:48:01

cd.
   Wielu z was odrzuciÅ‚o również najwyższe wartoÅ›ci narodowe, wÅ›ród których pierwszÄ… byÅ‚a przynależność do kultury zachodnio-chrzeÅ›cijaÅ„skiej (Å‚aciÅ„skiej), dobrowolnie przed wiekami przyjÄ™ta. Tym samym odrzuciliÅ›cie przynależność do mojego KoÅ›cioÅ‚a, a z niÄ… utraciliÅ›cie kompas sumienia.

UtraciliÅ›cie też pojÄ™cie sÅ‚użby swojemu narodowi na rzecz jakże niskiego pojÄ™cia kariery politycznej, w której różnorodne partie walczÄ… ze sobÄ…, wydzierajÄ…c sobie co bardziej pożądane funkcje i stanowiska, lub zwróciliÅ›cie siÄ™ ku zaspokajaniu swojej żądzy posiadania za wszelkÄ… cenÄ™, również za cenÄ™ oszustwa. Tak iż uczciwa, rzetelna, wytrwaÅ‚a praca wydaje siÄ™ wam sprawÄ… Å›miesznÄ…; tym bardziej — sÅ‚użba. Nie macie poczucia odpowiedzialnoÅ›ci za caÅ‚y naród i nie chcecie zrozumieć jego potrzeb. Widzicie tylko interes wÅ‚asnej partii lub grupy zawodowej i w powszechnej biedzie walczycie o wÅ‚asne korzyÅ›ci kosztem ogółu spoÅ‚eczeÅ„stwa. Jest to zdumiewajÄ…ce w narodzie, który mieni siÄ™ chrzeÅ›cijaÅ„skim. Mój lud opuÅ›ciÅ‚ Mnie. Bo przecież Ja, wasz Pan, bezinteresownie sÅ‚użę Å›wiatu mocÄ… mojÄ… i do takiej współpracy powoÅ‚ujÄ™ was. Jeszcze w okresie ostatniej wojny do obrony wÅ‚asnych wartoÅ›ci zrywaÅ‚ siÄ™ caÅ‚y naród. Teraz nawet nie wiecie, jakie one sÄ…, jakżeż wiÄ™c moglibyÅ›cie stawać w ich obronie?

Pozdrawiam wszystkich

ODPOWIEDZ

Piękne, tragiczne

~Jan

2008-04-03 05:28:55

i niestety prawdziwe. Podaj źródło. Dzięki

ODPOWIEDZ

Link do książek

~Raynold

2008-04-03 09:56:57

http://www.objawienia.pl/anna/spis-anna.html

ODPOWIEDZ

Zrodlo

~galileo

2008-04-03 22:18:22

Witam wszystkich.
   Pan Raynold podaÅ‚ wÅ‚aÅ›nie źródÅ‚o.
   Można jednak Å›ciÄ…gnąć z innej strony w oryginalnej formie (przed drukiem książkowym).
   Oto odnoÅ›nik: http://www.objawienia.pl/root/start.html#on - na samym dole tej strony jest plik
   *.zip (14.7MB). Po Å›ciÄ…gniÄ™ciu można go wypakować i otwierać klikajÄ…c na ikonÄ™ przeglÄ…darki - bÄ™dzie to w formie już książkowej. Można otwierać go też od razu z zip-a, np. bw-01.html do
   bw-13.html. Ten materiaÅ‚ bÄ™dzie wtedy w oryginalnej formie (m.in. z datami).

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê