Komentarze do artyku³u: Donald Tusk w Izraelu
Pewnie złożył hołd i obiecał
~Kry
2008-04-09 14:15:08
żydom kasę,pewnie z odsetkami jednocześnie zagroził że nie będzie tolerowany antysemityzm /mówienie prawdy/.Ta medialna nagonka ,by wsadzić go na premiera /potem na prezydenta /.doskonale się wpisuje w rozbiór Polski na rzecz niemiecko-żydowskiej zmowy popartej przez Rosję,Będziemy traktowani jak Palestyńczycy dzięki durniom ,idiotom i kolaborantom którym zachciało się tuskowych stanowisk i zagranicznej kasy.oni ten scenariusz znają od dawna-już faraon w Egipcie pożyczając od żyda pieniądze musiał dać w pacht swe dobra-a oni wycisnęli podwójnie.Najgorszy jest wróg wewnętrzny -w tej chwili to media są w czołówce,/ jaka była wojna o nie-wiedzieli co robią/
ODPOWIEDZPodziękuj debilom.
~Dexter
2008-04-09 16:22:38
Każdy przygłup tym kraju,czyli co drugi na ulicy chciał się poczuć yntelygentnyjszy i zagłosował na wykształciuchów.
Było widać gołym okiem z czym do koryta POlazł ten ryzy skurwysyn. Ja mam nadzieję ze nie będę musiał płacić, nie płaca ci debile, co głosowali na o.m.c. malarza kominowego.
PS I jak ja mam o sobie myśleć z dumą żem Polak jak tu tyle idiotów ma polska krew?!
Lojalnie zawiadamiam
~turysta
2008-04-09 18:50:46
Lojalnie zawiadamiam iostrzegam calego luda ze nalezy chowac co sie da i gdzie się da najlepiej w niekoszernych miejscach np ; w swińskiej d.... lub w kaszance ja schowalem już trampki z zeszłego roku które zostały mi po PIS z darów od jednego parcha z przedsiębiorstwa Cholokaust nijakiego singera za obietnicę zaplacenia mu 65 miljardów dol USA zaco on nie będzie juz mowil że Polacy wymordowali w Australii wszystkich eskimosów bozbawiając ich igllo czyli mini synagogi[aj waj aj waj ] a zrobil to nijaki o. R zakonnik nie podaję calego nazwiska aby nie byc posądzonym o antysemityzm bo to nazwisko tak im[parchom] przeszkadza jak KRZYŻ na żwirowisku w Oswięcimiu .Natomiast nijaki Kobylanski w Argentynie wymordował wszystkich CHinczyków i posiadaczy glinianych gwizdków w tonacji c ,dur.Pan Kobylanski
dodatkowo winien jest że dałsobie ukraść starą myckę ktora znależli pracownicy czyszczac szambo michnika ktory zgubil ją uciekajac przed Moczarem w 1968r gdy ten chcial sprawdzic cztamten jest obrzezany .Pan Kobylanski jak wykazało dochodzenie niezalerzne nijakiego schetyny i cwiakkkly [niezależne sensu że nie musi byc prawdziwe .] Pan Kobylanski jak wykazało dochodzenie okazałsie byc agentem wywiadu pigmejów obwisłych nie koszernych zresztą ktorzy zalegli się w talmudzie aja pytam czy teraz talmud jest koszerny aj waj aj waj iwlasnie otym parch singer nie bedzie szczekal jasli dostanie od PO te 65 miljardów dolarów usa
PS stary ulubiony portfel wywalilem do synagogi bo od czasu panowania Likud-PO i tak bylpusty niech majÄ… tam cos niekoszernego [kasa bez grosza jest niekoszerna]
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.