Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Plucie do góry?

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Przyczyna Å›mierci BronisÅ‚awa Geremka - byle nie jego wina...

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Plucie do góry?

~Ben Eleazar

2008-07-28 14:07:53

Polka zainicjowała ciekawy temat oparty na wypowiedzi satyryka Daukszewicza.Plucie do góry rzeczywiście jest nie tyle niebezpieczne,że ślina spadnie na plującego ,co niewygodne.Aby plunąć do góry trzeba mieć siłą, ale i też odwagę.Jest to gra w ciemno.Spadnie na mnie czy nie.Najczęściej nie bo-patrz komentarz Polki.
   Mnie to podsunęło temat sikania z góry.Jest to Å‚atwe i wcale niebezpieczne.BÄ™dÄ…c na górze robi siÄ™ to lekko,bez wyrzutów sumienia,że sikajÄ…cy opryska siebie.Jednak pewność siebie może zawieść.Niespodziewany poryw wiatru z jakiejkolwiek strony może zmoczyć moczem sikajÄ…cego z góry.SÄ… takie ostrzeżenia dla maÅ‚ych chÅ‚opców; nie sikaj pod wiatr.JeÅ›li jednak silny wiatr w plecy zawiruje też może opryskać siÄ™ sikajÄ…cy z góry.Tu moje ostrzeżenie;jeÅ›li już jesteÅ› na górze,nie sikaj na dół.O owym aspekcie życiowej mÄ…droÅ›ci zapomniaÅ‚ pan Daukszewicz.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê