Komentarze do artyku³u: Przyczyna Å›mierci BronisÅ‚awa Geremka - byle nie jego wina...
Plucie do góry?
~Ben Eleazar
2008-07-28 14:07:53
Polka zainicjowała ciekawy temat oparty na wypowiedzi satyryka Daukszewicza.Plucie do góry rzeczywiście jest nie tyle niebezpieczne,że ślina spadnie na plującego ,co niewygodne.Aby plunąć do góry trzeba mieć siłą, ale i też odwagę.Jest to gra w ciemno.Spadnie na mnie czy nie.Najczęściej nie bo-patrz komentarz Polki.
Mnie to podsunęło temat sikania z góry.Jest to łatwe i wcale niebezpieczne.Będąc na górze robi się to lekko,bez wyrzutów sumienia,że sikający opryska siebie.Jednak pewność siebie może zawieść.Niespodziewany poryw wiatru z jakiejkolwiek strony może zmoczyć moczem sikającego z góry.Są takie ostrzeżenia dla małych chłopców; nie sikaj pod wiatr.Jeśli jednak silny wiatr w plecy zawiruje też może opryskać się sikający z góry.Tu moje ostrzeżenie;jeśli już jesteś na górze,nie sikaj na dół.O owym aspekcie życiowej mądrości zapomniał pan Daukszewicz.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.