Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Do Artura

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: POdatek energetyczny od PO

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Do Artura

~Polak

2008-11-13 13:44:14

Widzę, że jednak nie jestem sam. Że są ludzie, którzy podobnie myślą jak ja. Jeśli jesteś młodym człowiekiem, to nadzieja, że pokolenie idące za mną nie jest stracone, jeszcze nie zgasła. Oby więcej było takich jak TY. Kiedy wreszcie prawdziwi Polacy zjednoczą się i wypędzą tę całą europejsko-masońsko-żydowsko-liberalną swołocz? Powodzenia.

ODPOWIEDZ

kiedy wypędzą?

~zyta

2008-11-15 08:13:23

Nie jestem młoda wiekiem / 60 lat/ ale duchem tak. Mam takie marzenia jak Wy.Doświadczenie mówi mi ,że nie będzie łatwo.Ciągle od lat zadaje sobie rozmaite pytania na które trudno znaleźć odpowiedzi. Trzeba dużo myśleć , dużo czytać to od czasu do czasu następuje olśnienie.
   Nie mogÄ™ wytÅ‚umaczyć sukcesu wyborczego PO, braku instynktu samozachowawczego Polaków, rzezi na Ukrainie i t d....CzÅ‚owiek to taki dziwny gatunek i przerażajÄ…cy.Geniusze i bezdenni gÅ‚upcy, dobrzy i przeraźliwie źli ,pazerni i gdzie nie gdzie altruiśći -to wszystko ludzie. Tylko tych lepszych jest jakby mniej.

ODPOWIEDZ

Do Z myśle że naród polski

~Krys

2008-11-16 20:09:36

z powodu swych niepowodzeń jest uprzedzony i zniechęcony do rządzenia własnym krajem ,dlatego go poganiają -jak można nie iść na głosowanie ,lub głosować na przystojniaka za którym stoi plejada nieprzychylnych Polsce ludzi,głoszących antynarodowe hasła,pragnących odłączania od Polski kaszub lub śląska,depczą ,szkalują a my jak glista ruszymy gdy na nas nadepną Wiemy że wybory są fałszowane /ilość nieważnych głosów /ale niestety nie są ,pilnowane .nikomu się nie chce,i to jest tragedia,naiwni liczą na mannę z unijnego nieba ,a własne dzieciom nie dają korzystać z dorobku rodziców.

ODPOWIEDZ

Kto jest naszym największym

~Artur

2008-11-17 05:19:15

Wrogiem?
   Å»ydzi po wiÄ™kszej części dochodzili do bogactw drogÄ… nielegalnÄ…, oszukiwanie Polaków nie pÅ‚ynęło wyłącznie z chÄ™ci wzbogacenia siÄ™, ale odgrywaÅ‚y tu rolÄ™ także wzglÄ™dy ideowe, zdrada, przewrotność, lichwa. Å»ydzi majÄ… posiąść PolskÄ™, chcÄ… nam wydrzeć ojczyznÄ™, a ponieważ Å»ydzi sÄ… i pozostanÄ… narodem obcym, dla nas wrogim, dlatego zacznÄ… nas usuwać z naszej ojczyzny. to oni prowadzÄ… antypolskÄ… politykÄ™, to oni okradli nasz skarbirec Å»ydówka
   (Gronkiewicz-Waltz), Å»yd Balcerowicz. Å»ydzi rzÄ…dzÄ…cy PolskÄ… zdemontowali armiÄ™ polskÄ…, ruinujÄ… rolnictwo, wszystkie gałęzie przemysÅ‚u, wszystko po to żeby Polak wyjeżdżaÅ‚ z kraju. Za prezydentury Bolka Wałęsy 200 tysiÄ™cy żydostwa zostaÅ‚o wwiezione do Polski.
   Oni wydzierajÄ… nam ojczyznÄ™. Podwyżka energi to jeden w tysiÄ…ca etapów zniewalania POLSKI.
   Narodzie gdzie jesteÅ›!?!?!!?!

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê