Komentarze do artyku³u: POdatek energetyczny od PO
Do Artura
~Polak
2008-11-13 13:44:14
Widzę, że jednak nie jestem sam. Że są ludzie, którzy podobnie myślą jak ja. Jeśli jesteś młodym człowiekiem, to nadzieja, że pokolenie idące za mną nie jest stracone, jeszcze nie zgasła. Oby więcej było takich jak TY. Kiedy wreszcie prawdziwi Polacy zjednoczą się i wypędzą tę całą europejsko-masońsko-żydowsko-liberalną swołocz? Powodzenia.
ODPOWIEDZkiedy wypędzą?
~zyta
2008-11-15 08:13:23
Nie jestem młoda wiekiem / 60 lat/ ale duchem tak. Mam takie marzenia jak Wy.Doświadczenie mówi mi ,że nie będzie łatwo.Ciągle od lat zadaje sobie rozmaite pytania na które trudno znaleźć odpowiedzi. Trzeba dużo myśleć , dużo czytać to od czasu do czasu następuje olśnienie.
Nie mogę wytłumaczyć sukcesu wyborczego PO, braku instynktu samozachowawczego Polaków, rzezi na Ukrainie i t d....Człowiek to taki dziwny gatunek i przerażający.Geniusze i bezdenni głupcy, dobrzy i przeraźliwie źli ,pazerni i gdzie nie gdzie altruiśći -to wszystko ludzie. Tylko tych lepszych jest jakby mniej.
Do Z myśle że naród polski
~Krys
2008-11-16 20:09:36
z powodu swych niepowodzeń jest uprzedzony i zniechęcony do rządzenia własnym krajem ,dlatego go poganiają -jak można nie iść na głosowanie ,lub głosować na przystojniaka za którym stoi plejada nieprzychylnych Polsce ludzi,głoszących antynarodowe hasła,pragnących odłączania od Polski kaszub lub śląska,depczą ,szkalują a my jak glista ruszymy gdy na nas nadepną Wiemy że wybory są fałszowane /ilość nieważnych głosów /ale niestety nie są ,pilnowane .nikomu się nie chce,i to jest tragedia,naiwni liczą na mannę z unijnego nieba ,a własne dzieciom nie dają korzystać z dorobku rodziców.
ODPOWIEDZKto jest naszym największym
~Artur
2008-11-17 05:19:15
Wrogiem?
Żydzi po większej części dochodzili do bogactw drogą nielegalną, oszukiwanie Polaków nie płynęło wyłącznie z chęci wzbogacenia się, ale odgrywały tu rolę także względy ideowe, zdrada, przewrotność, lichwa. Żydzi mają posiąść Polskę, chcą nam wydrzeć ojczyznę, a ponieważ Żydzi są i pozostaną narodem obcym, dla nas wrogim, dlatego zaczną nas usuwać z naszej ojczyzny. to oni prowadzą antypolską politykę, to oni okradli nasz skarbirec Żydówka
(Gronkiewicz-Waltz), Żyd Balcerowicz. Żydzi rządzący Polską zdemontowali armię polską, ruinują rolnictwo, wszystkie gałęzie przemysłu, wszystko po to żeby Polak wyjeżdżał z kraju. Za prezydentury Bolka Wałęsy 200 tysięcy żydostwa zostało wwiezione do Polski.
Oni wydzierają nam ojczyznę. Podwyżka energi to jeden w tysiąca etapów zniewalania POLSKI.
Narodzie gdzie jesteÅ›!?!?!!?!
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.