Komentarze do artykuu: Powraca system hitlerowskiej propagandy?
Żydzi
~Witman
2009-01-18 20:47:58
Gratuluje za śmiałą wypowiedź ponieważ w tym kraju samo powiedzenie słowo żyd jest antysemityzmem a już wogóle ździwił mnie fakt manifestacji antyżydowskiej w wawie.Niesamowite ale taka jest rzeczywistość niby mamy prawo do wyrażania swych poglądów i własnego zdania publicznie a tak nie jest jeszcze jedyne co to ten internet nam pozostaje niecenzurowany ale tu i też żadko się spotyka na polskich portalach krytyke żydowskiego postępowania.ABW bacznie obserwuje portale polskie i nie tylko pracuje ze służbami bezpieczeństwa krajów z całego świata.Otóż to co się dzieje na ziemi palestyńskiej to nic innego jak ludobujstwo.Wyczytałem info. że żydów zgineło 13 a palestyńczyków kilkuset i pare tysięcy rannych przecież to ludobujstwo atakować czołgami i najlepszą bronią świata zakupionych z odszkodowań jakie poniosły niemcy za holokaust do któego żaden niemiecki nspapowiec się nie przyznał ( a co mieli do stracenia?) oraz naukowcy z Iranu udowodnili że niemcy potrzebowali by na tak zwany holokaust 15 lat by tylu ich tam zginęło ponoć 6 mln żydów ale nikt nie wypomina stalinowi największemu mordercy te 20 mln. pomordowanych w Łagrach i nie tylko w tym także wielu polaków.Czemu o tym jest cisza? a w szkołach mówi się jeszcze nawet chociażby wspomina stalina bez krytycyzmu oraz daje sie generała jaruzelskiego na jednego z wybitnych polaków?Co jest z tymi mediami? hmmm? pewno sami się domyślacie.Albo jak pojechał pan tusk do Izraela i obiecał że odda 80 miliardów zł za jakieś mienia żydowskie w mediach pokazali to jako jakiś sukces a co z głodującymi dziećmi polskimi? co z biednymi? co z bezrobociem? na tu już nie ma dla nas pieniędzy? Ciekaw jestem czy po tym co zrobił rząd izraela mam na myśli zamknięcie w bloku 100-tki palestyńczyków i zbombardowanie go po 20 h czy rządy krajów świata się od nich odwrócą? Jeszcze niesłyszałem prawdziwej krytyki w mediach oprócz prezydenta Iranu na ich temat.A żołnierzy polskich więzi się za to że nie dali się zabić i zrobili do nich to co należało zgineło tam bodajże 2 afgańczyków i oskarżono naszych chłopców za czyn ludobujczy a żydzi zabili w obeznym konflikcie ponad tysiąc palestyczńyków i nic im za to nie jest.Chyba wnioski nasuwają się same.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.