Komentarze do artyku³u: StyczeÅ„ - podsumowanie
Onet rzÄ…dzi, onet radzi...
~Raynold
2009-02-03 18:06:44
Pisałem już kilka razy że oglądanie talavizji szkodzi zdrowiu zarówno fizycznemu jaki psychicznemu pojedynczego człowiek jak i całych grup. No a czym że jest ONET jak nie przedłużoną ręką koncernu ITI a idąc dalej TVN.
Dlaczego więc jesteście samobójcami i szkodzicie sobie, rodzinie i całemu bliższemu i dalszemu otoczeniu ?
nie licz Raynold na taryfe
~Wiklin
2009-02-04 15:30:14
ulgowa! Przed 1,5 rokiem namawiales wszystkich zeby popelnili samobojstwo czyli nie glosowali na... LPR!Ja to wszystko pamietam,wiec nie przybieraj tu miny zatroskanego ,bo w rzeczywistosci sprowadzilo cie na to forum wyjscie Giertycha z cienia niebytu...ze wy sie tak sie boicie juz tylkosamego nazwiska!
ODPOWIEDZRówni i równiejsi
~Raynold
2009-02-05 08:40:43
Dyskusja z tobą Wiklin zostaje zakończona (szkoda tylko że tak późno bo wiele ludzi zostało przez to ogłupionych) bo cenię siebie i nie chcę sprowadzać się do poziomu rynsztoka jaki prezentujesz w tępieniu wszystkich którzy mają inne zdanie (a chodzi konkretnie o Romana Giertycha)
PS. Na ponoć najbardziej propolskim portalu jakim się uważa Wirtualna Polonia za próby dyskusji i powiedzenie prawdy o Romanie Giertychu zostaje się zbanowany a nawet zablokowany w dostępie do portalu.
Kto stosuje takie metody że jeśli się już mówi to można tylko pozytywnie? Jaka nacja światowa ?
z agentem wplywu sie nie
~Wiklin
2009-02-05 11:15:49
dyskutuje tylko sie go demaskuje!!!Jako (chyba) najstarszy stazem na tym forum znam cie Raynold z przeszlosci i wiem ,ze zaciekle zwalczales czlowieka ,ktory byl:
1)przeciwko akcesji do UE i wprowadzenia euro. 2)przeciwko zamorskim wojenkom.3)zwolennikiem lustracji i dekomunizacji a takze rozliczenia zlodziei ,ktorzy rozkradli w Polske.4) oredownikiem zrownania praw Polakow z prawami mniejszosci .5) postulujacym ostateczne uregulowanie praw wlasnosci polakow na Ziemiach Zachodnich.6)nawolujacym do polozenia tamy ekspansji zboczencow zarowno w szkolach jak i na ulicach!
Tym czlowiekiem jest Giertych!Zwalczales go a teraz krygujesz sie na patriote,zeby zdobyc zaufanie forumowiczow i pewnie bedziesz gardlowal za tym irlandzkim farbowanym lisem z Libertas,co?No way!
Raynold ,masz ludzi za
~Wiklin
2009-02-06 10:28:28
glupcow i myslisz ,ze nie umieja czytac? Przeciez wyliczylem 5 punktow na ktore nie dales zadnej sensownej repliki i wszyscy to widza!
ODPOWIEDZNie zwalaj na ludzi
~Raynold
2009-02-07 19:56:25
Oni czytać i rozumieć to co czytają potrafią. Widzą więc żeś wierutny kłamaca, oszczerca i lawirant z którym nikt nie będzie dyskutował.
znowu zero argumentow
~Wiklin
2009-02-09 16:58:58
za to niemal wylaczne pomyje....czyli Raynold ze swojej najlepszej strony.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.