Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Masz wybór kobieto

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Szantaż Dziennika na popularnej blogerce

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Masz wybór kobieto

~Artur

2009-05-26 04:01:15

albo stryczek w celi albo masz tu gana i sama strzel sobie w leb jak niejaka Blida, zanim przyjda Cie aresztować.

ODPOWIEDZ

Andrzej z Kalifornii

~Andrzej z Kalifornii

2009-05-27 00:35:46

To porównanie jest niezbyt fortunne, bo Blida należała do mafii paliwowej.
   PopeÅ‚niÅ‚a samobójstwo bo nagle zwÄ…tpiÅ‚a w potÄ™gÄ™ żydoMafii, kiedy Kaczory zaczeli
   deptać wokół niej pewne Å›cieżki i nieco straszyć mafiÄ™.
   Pani Katarzyna nie ma nic wspólnego z żadnÄ… mafiÄ… i to jest problem.
   Ja też miaÅ‚em takÄ… propozycjÄ™ jak ona. On nas rozszyfrowaÅ‚.....nasze intencje w Polsce, naszÄ… propagandÄ™.
   Po prostu pani Katarzyna nie bardzo wszystko przewiduje.
   Ujawnia swoje email adresy, które personalizuje autetycznymi swoimi danymi.
   Tego nie można robić na szczególnie opanowanych przez żydoNiemcoMafiÄ™ stronach Internetu, pism jak Dziennik, Fakty, Gazeta Wyborcza, Nie....etc.
   ZydoMafia wÅ‚aÅ›ciwie kontroluje caÅ‚y Å›wiat (obecnie jak nigdy dotÄ…d), im jest bardzo Å‚atwo sprawdzić co i kto kryje siÄ™ za tymi emailami. Przede wszystkim nie należy siÄ™ ich bać, bo to pogarsza całą sprawÄ™ a ich koniec jest bliski. Dla tych co chodzÄ… w Jezusie Chrystusie, On jest ich niepokonanym bezpieczeÅ„stwem, i to życia wiecznego.

ODPOWIEDZ

wprawdzie Blida, podobnie jak

~Wiklin

2009-05-27 11:01:10

Sekula, dwa razy do siebie nie strzelala ,ale kto powiedzial ,ze to w ogole ONA strzelala????Na pewno ZA duzo wiedziala.Ponadto miala ona pogrzeb ..... koscielny a takowy samobojcom nie przysluguje,czyzby abp.Nycz wiedzial cos ,czego my nie wiemy?

ODPOWIEDZ

Do Wiklina

~Andrzej z Kalifornii

2009-05-28 03:05:28

Wygląda na to, że Twoja wersja jest bardziej prawdziwa, bo rozwiązuje wiele niejasnych faktów. Bardziej na to wygląda, że ona -Blida nie popełniła tego samobójstwa, ale ją żydoMafia sprzątneła. To samo samolot Casa nie był także jakimś przypadkiem,
   ale dobrze zaplanowanÄ… akcjÄ…. Wypadek-mord Adwenta, mord Olewnika to tylko nieliczne przypadki, które niechcÄ…co siÄ™ ujawniajÄ…. ZydoMafia której w peÅ‚ni siÄ™ wysÅ‚uguje Tusek dożyna PolskÄ™ i Polaków.
   JeÅ›li siÄ™ jego nie zastopuje, bÄ™dziemy tubylcami w bananowej żydototalitarnej Republice o nazwie Polska, wydziedziczeni ze wszystkiego. Izraelski Mossad kupiÅ‚ wszystkie stocznie za cenÄ™ niemal jednego tankowca, które te stocznie budowaÅ‚y. SprawdzaÅ‚em tÄ™ podanÄ… i podstawionÄ… ich firmÄ™ z Antyli Holenderskich. Wszyscy niemal akcjonariusze to żydzi. Najpierw rzÄ…dy żydo tzw polskie niszczÅ‚y te stocznie pomimo ich najlepszych wyników w Europie, a póżniej sprzedali ich żydowskim bosom. Przypomina mi siÄ™ jak inny żyd BronisÅ‚aw Geremek obrzydzaÅ‚ Polakom polskie mleko, że jest brudne jako rzeczywistość polskich tradycyjnych przezwyczajeÅ„ dajÄ…c wizjÄ™, że jak wstÄ…pimy do UE to wszystko siÄ™ zmieni na lepsze.
   Coraz bardziej zaczyna mi wyglÄ…dać na to, że ten Mentor, który zaczynaÅ‚ rozbijać nasze Å›rodowisko to podstawiony żyd agent może z Bnai Brith, która ostatnio steruje wielu procesami w Polsce.
   Oni majÄ… peÅ‚no żydoMafijnych organizacji.
   Główny ich atak na Å›rodowiska katolickie to kwestia nienawiÅ›ci lub kwestia antysemityzmu.
   I ty zostaniesz antysemitÄ…, jak pisaÅ‚ R. Ziemkiewicz w Rzeczypospolitej.
   SÅ‚owo Boże mówi, że Bóg jest miÅ‚oÅ›ciÄ… raduje siÄ™ z Prawdy i nie nawidzi zÅ‚a.
   JeÅ›li nie bÄ™dziemy nie nawidzieć zÅ‚a, bÄ™dziemy je kochać. BÄ™dziemy jak Synowie DiabÅ‚a, jak Jezus Chrystus okreÅ›liÅ‚ tych żydów w Ew. Jana 8:44 którzy Go nie przyjeli. To wÅ‚aÅ›nie z tymi żydami mamy teraz do czynienia. To sÄ… Synowie DiabÅ‚a i trzeba siÄ™ nauczyć ich rozpoznawać i eliminować ich z naszego życia. Gdyż raczej jest wÄ…tpliwe aby szczerze siÄ™ oni nawrócili, jak mówi o nich Biblia.
   ZauważyÅ‚em, że bardzo szybko ropoznaÅ‚eÅ› tego diabelsko wysublimowanego gagatka Mentora.
   Ich rola to skłócanie Polaków. Napuszczanie jednego przeciw drugiemu, abyÅ›my siÄ™ nie nawidzili wzajemnie o maÅ‚o istotne różnice,
   aby nas wszystko dzieliÅ‚o a nie jednoczyÅ‚o w Naszym Panu Jezusie Chrystusie.
   On to wyÅ‚apaÅ‚, że ja napisaÅ‚em, że nie jestem katolikiem chociaż nim byÅ‚em, bo bardziej wierzÄ™ Jezussomi Chrystusowi Mojemu Panu niż niektórym tologiczym pogłądom katolickim, które sÄ… przciwne co powiedziaÅ‚ sam Jezus Chrystus. Jezus Chrystus powiedziaÅ‚, że jest jedynym poÅ›rednikiem miÄ™dzy Bogiem i czÅ‚owiekiem a nie jakikolwiek koÅ›ciół albo jego hierarchia. Wszyscy jesteÅ›my równi przed Jego Obliczem. Ja chodzÄ™ w Duchu Sw. w Jego SÅ‚owie, a nie w poglÄ…dach ludzkich nawet najwybitniejszych ludzi tego Å›wiata. To nie znaczy, że jestem przeciwko koÅ›cioÅ‚owi katolickiemu jako organizacji nauczania sÅ‚owa bożego, bo ona może siÄ™ mylić.
   Tylko Jezus Chrystus siÄ™ nie myliÅ‚ i nie myli, bo jest Bogiem. Wszyscy apostoÅ‚owie siÄ™ mylili. PaweÅ‚ nazwaÅ‚ Piotra hipokrytÄ…, choć sÄ… miejsca w Bibli pokazujÄ…ce, że on sam czasami nim byÅ‚. To jest ludzki sposób rozwoju w Duch Sw. w Bogu. Nie od razu jesteÅ›my dojrzaÅ‚ymi wierzÄ…cymi chrzeÅ›cijanami, ale to nastÄ™puje powoli.
   Ale w Nim i przez Niego mamy tÄ™ miÅ‚ość nie z nas ale z Boga, Jezusa Chrystusa.
   To my i nie ja siÄ™ wybraÅ‚em, aby uwierzyć Bogu, Jezusowi Chrystusowi, ale On to uczyniÅ‚. Wiara i mÄ…drość od Niego jest darem, ku jego chwale.
   Wiklinie, polubiÅ‚em CiÄ™ bardzo w Jezusie Chrystusie na tych stronach, na których nam przyszÅ‚o pisać. Może kiedyÅ› bÄ™dziemy razem pracowali dla Niego Jezusa Chrystusa i dla Polski i Polaków w Nim i bÄ™dziemy coraz bardziej nie nawidzić zÅ‚a i nie bÄ™dziemy siÄ™ tego wstydzili, ku Jego Chwale.
   Pozdarawiam CiÄ™ bardzo z Kalifornii.

ODPOWIEDZ

Drobna pomyłka

~Andrzej z Kalifornii

2009-05-28 03:16:14

Ciągle ten keyboard amerykański, albo obcinam niektóre litery albo dopisuję
   NapisaÅ‚em Pozdarawiam i wychodzi na to, że znam dobrze rosyjski, ale w rzczywistoÅ›ci mimo
   za czasów komunizmu nigdy siÄ™ go nawet dostatecznie nie mogÅ‚em nauczyć, bo go nie lubiÅ‚em z racji
   z racji, że moi przodkowie byli bardzo przez Rosjan przeÅ›ladowani i wywożeni na Sybir, jak za cara tak
   i za żydoKommuny do Workuty.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê