Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Co jeszcze w Polsce

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: KUL gloryfikuje zbrodniarzy?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Co jeszcze w Polsce

~Jan

2009-07-23 05:55:32

jest Polskie? Prosze o uczciwa odpowiedź - szczerą naprawde szczerą - ponieważ ja nie widze już nic, nawet dusze i honor zatracili.

ODPOWIEDZ

Zdaje się że jednak trochę nas

~krys

2009-07-23 10:21:19

zostało ,nie wszyscy dali się zeszmacić za parę euro,a mendy zawsze nimi zostaną.W 44 ukrainiec przeładował karabinek i celował do mnie gdyż uciekłem mu gdy chciał zabrać mi krzyżyk,od chrztu,drugi go powstrzymał mówiąć skąd by /on/miał złoto,jak się zachowywali w czasie pacyfikacji powstania, -jak najgorsi mordercy gorsi od SS.

ODPOWIEDZ

Ukraińcy... temat.

~Andrzej z Kalifornii

2009-07-24 05:29:34

Już Ks.Tadeusz Isakowicz-Zaleski obrządku greko-katolickiego-ormiańskiego badał działalność tych nacjonalistycznych ukriańskich band i tzw armii i dokopał się do dokumentów, że wszystkie te twory były opłacane przez Niemców i na niemieckim żołdzie. Dzisiaj, kiedy ponownie ośrodki żydoMafii współpracują z Niemcami w ich mediach widzimy totalne poparcie i działanie w rozgrzeszaniu tego elementu szczególnie przez Gazetę Wyborczą i NIe. W Lublinie w kręgach kleru jest pełno ich agentów jak np arcybiskup J.Życiński TW agent o nazwie Filozof. W lutym 2006 ks.Tadeusz Isakowicz-Zaleskiwystąpił z postulatem ujawnienia konfidentów SB działających wśród duchowieństwa archidiecezji krakowskiej, ale następny agent, który pracował nieustannie przy papieżu, jak wielu ma na to niezłe dowody, a obecnie kardynał Dziwisz zneutalizował te postulaty.
   Bardzo trudna jest sytuacja z naszym klerem katolickim. Zatem szczególnie w jednym wypadku możemy dziÄ™kować Bogu za o.T.Rydzyka. PowinniÅ›my wszyscy siÄ™ za niego modlić, bo ataki sÄ… na niego nieustanne.
   Ja to wam mówiÄ™ jako chrzeÅ›cijanin, kochajÄ…cy ponad wszystko Boga Ojca, Jezusa Chrystusa i Ducha Sw.Amen. On Jezus Chrystus da nam wolnÄ… PolskÄ™ ku Jego chwale. Nie upadajcie na Duchu.

ODPOWIEDZ

W Polsce Polskie sÄ… jeszcze

~Raynold

2009-07-25 10:33:50

coraz większe rzesze zadłużonych po uszy biedaków oraz zadłużający się w tempie 10% rocznie kraj !!!

ODPOWIEDZ

Re:Jan

~kRYSTYNA

2009-08-27 19:26:51

Zgadzam sie z Pana krotkim komentarzem,ale nie we wszystkim.Generacja po wojenna ma w sobie duzo dumy,patriotyzmu.Wpoili w nas nasi rodzice,ktorzy przeszli infermo II-Wojny Swiatowej.Niestety generacja po latach 0siemdziesiatych zostala zmanipulowana,ale nie wszyscy-jednak ta garstka nie ma szansy na glosny protest,na wolnosc slowa,jest z miejsca zagluszaana,NIESTETY TO BARDZO NIEPOKOJACA RZECZYWISTOSC.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê