Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: co do BORowików

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: BOR broniÅ‚ prezydenta do koÅ„ca...

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

co do BORowików

~szopki ciÄ…g dalszy

2010-05-14 06:33:46

jeśli to prawda to można im tylko współczuć bo do tego byli szkoleni, do obrony prezydenta, za to że nienagannie wykonywali swoje obowiązki zostaną ukarani, chyba że Tusk zapomniał im powiedzieć że Rosja jest naszym zwierzchnikiem i nasze służby podlegają jej służbom, a ja naiwny myślałem że jest tak jak na filmach sensacyjnych mianowicie zwykły polityk a co dopiero prezydent ma immunitet i nikt go nie może ruszyć, widać się pomyliłem zastanawia mnie tylko czy jakby oddali ciało prezydenta bez słowa sprzeciwu to czy by byli pociągnięci do odpowiedzialności za zaniedbanie obowiązków służbowych?

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê