Komentarze do artyku³u: BIEDA - Balcerowicza zasÅ‚ugi dla kraju
trzeba się pozbyć żydów z polskiego rządu !!!
~MAGDA
2004-09-23 19:28:23
to oni sÄ… wszystkiemu winni, na czele z balcerowiczem !!!
ODPOWIEDZmylisz się chłopie
~Damian
2004-09-24 17:50:27
ktoś ich wybierał.... zróbmy wszystko, aby uświadomić to spoleczeństwu!
ODPOWIEDZDo Autora
~wwo
2004-12-16 18:01:44
Drogi Autorze: zarzucając młodemu(tak mniemam) człowiekowi pomyłkę sam popełniasz prosty błąd - zakładasz, że wybory są uczciwe. Gdybyś lepiej znał Żydów(a może znasz i stąd taka odpowiedź), to byś wiedział, że żadne wybory nie były uczciwe. Na dowód ostatni sondaź z krajów UE, gdzie ponoć 70% mieszkańców jest za konstytucją w obecnej formie. Jak byśmy nie głosowali, wynik i tak jest z góry ustalony. A to potwierdza trafność uwagi pierwszego komentarza.
ODPOWIEDZOdczep się od Żydów
~Grzesiek LONDON
2005-04-02 08:56:47
Jesteś idiotą?? Dlaczego trzeba się pozbyć Żydów?? Z rządu trzeba wygonić po pierwsze łapówkarzy i ludzi, którzy siedzą i pierdzą w stołki, a nie Żydów. Co to za rasistowskie tezy?? Jestem oburzona tym, że Polacy odnoszą się wrogo do Żydów i innych narodowości. Może nie pamiętasz tego z historii, ale Hitler, gdy doszedł do władzy na początku chciał wykończyć Żydów a w drugiej kolejności Polaków. Więc zastanów się dziecko, zanim napiszesz komentarz, bo jest mi wstyd za Ciebie.
ODPOWIEDZDo Czekolady
~ÅšLONZOK DAWCA
2005-05-11 08:33:47
A co ma piernik do wiatraka? To ze bylismy drudzy w kolejnosci za zydami do wytepienia ma spowodowac ze mam ich kochac? Popatrz dookola ślepa kobieto, Nie pojmuje twojej logiki, i rowniez wstyd mi ze mamy w kraju takiego tepaka.
Zydzi.. wypier..ć z Polski do izraela ! tam se rządzcie ile chcecie.
zydow pozbyć się należy
~dd
2011-06-20 15:01:35
ładunki wybuchowe w ich znacznych miejscach wtedy zostanie zachwiane zydowskie bezpieczenstwo i obawa przed zasiedlaniem się w Polsce
ODPOWIEDZtrzeba się pozbyć żydów z pols
~czesław
2011-03-21 16:26:44
To to już wiem, ale jak???
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.