Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Kłamstwo

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: BIEDA - Balcerowicza zasÅ‚ugi dla kraju

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Kłamstwo

~bercik

2004-12-11 11:45:06

Skoro jest tak tragicznie w tym kraju to czym jest to co widze? fata morganą? budujące sie nowe domy prywatne, działki w suburbiach z małymi pałacykami, luksusowe samochody - i prosze mi nie pieprzyc, że to tylko jednostki mają!!!! bo jakoś tych jednostek jest około 70% społeczeństwa. Ludzie zapomnieliscie już co to jest bieda i ubóstwo, grzeszycie swoim narzekaniem, weźcie sie do roboty w kraju a nie w RFN tyłki starcom ucierać, tu tez można wiele zrobić dla siebie tylko trzeba odrzucić fałszywą religijności i zakłamanie

ODPOWIEDZ

www.gus.gov.pl

~driver

2004-12-11 18:43:28

70% ludzi w Polsce ma do dyspozycji mniej niż 600 zł brutto miesięcznie. Gdyby było jak mówisz, mielibyśmy USA - tam ten wskaźnik wynosi (choć dokładnie nie wiem co masz na myśli) w granicach 67% (klasa średnia).

ODPOWIEDZ

Niestety uważasz się za Polaka

~gerwi

2004-12-15 08:05:33

Chyba drogi Panie brałeś lekcje propoagandy sukcesu jeszcze u Ździsia Grudnia. Myślę też że w zachwalaniu niewidzialnych sukcesów mógłbyś konkurować nawet z Gebelsem. Bo wszystkie sukcesy indywidualnych ludzi żyjącycych kosztem nędzy większości polskiego narodu mnożysz sobie przez conajmniej 20. Czy aby przypadkiem swoją wypowiedzią chcesz tym samym siebie wytłumaczyć i uspokoić swoje sumienie.

ODPOWIEDZ

Drogi Andrzeju

~woythek

2004-12-21 07:32:21

Słysze w twoim tonie Robin Hooda. Zabrać bogatym i dać biednym. Jedno pytanie, jak zabierzemy bogatym i damy biednym, to po przejedzeniu pieniążków kto da biednym prace ?

ODPOWIEDZ

Witaj Marcinie!

~oswiecony

2004-12-23 02:35:05

Chyba wcale nie oglądałeś ani nie czytałeś tego Robin Hooda. Skoro nie pamiętasz, że to właśnie on Robin Hood w sytuacji zupełnego bezprawia odbierał pieniądze bezprawnie zagrabiane biedakom.
    I nie bÄ™dziesz mi chyba tu udowadniaÅ‚, że wszscy super bogacze w Polsce dorobili siÄ™ w tak krótkim okresie czasu, swoich ogromnych majÄ…tków rzetelnÄ… uczciwÄ… pracÄ…. Bo ani ja ani nikt Ci w to nie uwierzy. Wystarczy tylko czytać codziennÄ… prasÄ™ lub oglÄ…ać dziennik telewizyny. Gdzie i tak pokazywany jest tylko wierzchoÅ‚ek góry lodowej zÅ‚odziejstwa i malwersacji, oraz totalnych nieuczciwych przekrÄ™tów w Polsce. A wÅ‚aÅ›nie z tego przede wszystkim rodzi siÄ™ bieda wiÄ™kszoÅ›ci Polskiego spoÅ‚eczeÅ„stwa. Ale niestety syty gÅ‚odnego nigdy nie zrozumie. Przypmina mi siÄ™ aluzyjnie stary kawaÅ‚, jak to Gierek chodziÅ‚ sobie po Warszawie i jadÅ‚ luksusowÄ… kieÅ‚basÄ™ której w sklepach zawsze brakowaÅ‚o. Robotnicy mówiÄ… do niego Towarzyszu Edwardzie POMOÅ»EMY. Na co Gierek odpowiada im nie trzeba sam sobie dam radÄ™. Tak że jak widziÅ›z takie same sytuacje siÄ™ tylko powtarzajÄ…. Jedynie zmienia siÄ™ forma okradania Polskiego spoÅ‚eczeÅ„stwa. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê