Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: pomoc finansowa

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Kredytowe bagno

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

pomoc finansowa

~Marco Polo

2008-01-26 17:42:41

Jeżeli piszecie takie długie listy,to pomóżcie nam zadłużonym uzyskać pomoc finansową.
   Gdyby to np.byÅ‚ 1 krerdyt z niskÄ… ratÄ…,a nie wiele ,które powodujÄ… niewypÅ‚acalnosć.
   Moja sytuacja jest krytyczna i nie mam szans żadnych nigdzie,chyba,że wy podpowiecie
   i pomożecie uratować.Moje dziecko niepelnosprawne chcÄ…c ćwiczyć i mieć rehabilitacjÄ™
   za 1 turnus musiaÅ‚o zapÅ‚acić 2700zÅ‚.Obecnie jest po 42 turnusach.Mnie nigdy by nie byÅ‚o
   na to stać,gdyby nie kredyty.Od 11 lutego zacząć ma kolejny turnus i nie wiem skad mam
   brać pieniÄ…dze.Jeżeli jest ktoÅ› kto wie skÄ…d lub sam może pomóc,proszÄ™ o kontakt.
    Oto adres e-mail: endi2222221@wp.pl ByÅ‚bym niezwykle zobowiÄ…zany i na pewno
    udowodniÅ‚bym,że jestem czÅ‚owiekiem rzetelnym i poważnie traktujÄ™ ten list.
    Z poważaniem Marco Polo

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê