Komentarze do artyku³u: Bilans Przystanku Woodstock
10 milionów PLN zysku. Czyjego ? Fundacji WOŚP !
~XxX
2004-08-21 11:23:31
Owsiak zarabia na naiwności ludzi gigantyczne pieniądze. Nie mówi o tym otwarcie. Wrzucając kilka zł do puszki oddajemy do kieszeni Owsiaka kilkadziesiąt groszy. Dlatego na stronach internetowych WOŚP nie ma pełnego statusu fundacji a jedynie wyciąg. Kontrola skarbowa oczywiście nic nie wykaże, bo finanse są zgodne z prawem. Ale moralnie to gigantyczne oszustwo. Przerwijmy to oszustwo i zmowę milczenia !!! Z tych 10 milionów (w jednym roku!) tylko małą część można uznać za ucziwie zarobioną. Zobaczcie spawozdanie finansowe na www.wosp.org.pl/fundacja
ODPOWIEDZ::""??>
~Cactoos
2004-09-09 15:54:46
co ty koleś pierdolisz,on ratuje życie dzieci,i robi coś dla młodzierzy,jak to jest oszust,to chce więcej takich oszustów
ODPOWIEDZdobra...
~Goltyv@yahoo.com
2004-09-10 20:19:15
zgłoś się do mnie.... daj mi 3 zł... oddam 2 zł na dzieci... resztę sobie zostawię..jestem chętny. Podać nr konta?
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.