Komentarze do artyku³u: Taka jest PRAWDA
BIDA NAM!!!!!!!!
~Sebetka_13
2005-09-03 12:31:57
oj biedna ta Polska ja w przyszłości mam zamirar sie przeprowadzić do Anglii:P
anglia
~emil
2006-04-04 06:41:06
ja juz siedze od roku w anglii bulem tez w stanach nie zaluje tego ale ludzie siedzacy w polsce i nazekajacy na biede mnie przerazaja macie tak czasami duzo tam a nie wiecie; wielu z was dopiero to zrozumie po przyjezdzie tu pieniadze szczescia nie daja, w kazdym spoleczenstwie satysfakcja polega na tym ze ma sie wiecej niz przecietni wokol ciebie, a tu w anglii bedziesz mial na jedzenie bedziesz mial na samochod ale nie bedziesz bardziej szczesliwszy niz w polsce miej godnosc bo tacy jak Ci co wyjezdzaja za granice i tam zostaja ciagle marudzac jak to jest zle w polsce niszcza polske bardziej niz politcy w sejmie, jestes polakiem a Twoj patryjotyzm polega na tym aby miec co wsadzic do garnka i kupic cztery kolka!!!!!!
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.