Komentarze do artyku³u: Taka jest PRAWDA
gorszy bo biedny
~Krig
2008-06-18 14:35:14
Nie było u mnie za ciekawie w domu, lodówka też często była pusta, ale teraz widze jak rodzice sie starali, szczególnie mama. Zazdrościłem kolegą, że oni mają a ja nie, chodziłem w ciuchach z lumpeksu i czasem nie dojadałem i często dostawałem łomot od kolegów. Naprawdę żyłem w stresie. Pamiętam, że jak dostałem stypendium socjalnego 60zł to nie wiedziałem co zrobić z tymi pieniędzmi tak sie cieszyłem ;-) Mama zmarła później, zdzierała sie całe życie, wiele wycierpiała i taki ją spotkal los w wieku 42 lat. Ciesze sie, że wychowała mnie dobrze mimo tego wszystkiego i jestem dumny z tego. Wpajała mi całe życie, że jestem kimś i że mogę dużo osiągnąć i mam dążyć do tego żeby żyło mi sie jak najlepiej. Nie jestem bogaczem, ale poskutkowało. Mam 22 lata, dobrze płatną pracę, wiele umięjętności i przyszłość przed sobą. Dzięki niej zrozumniałem, że wcale człowiek który wychował sie w biednej rodzinie nie musi tego kontynuować.
ODPOWIEDZGówno zrobisz !!
~Miki
2009-02-22 15:35:42
Tu rządzą żydzi , to ich dzieci uczą się w Oksfordzie i przejmą Polskę , a my Polacy będziemy tak jak obecnie szmatami we własnym kraju.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.