Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: USA

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Taka jest PRAWDA

POKAŻ WSZYSTKIE WˇTKI

USA

~Rel

2005-01-12 10:30:38

W stanach tez jest bieda (bylem tam) ale niestety to jest inna bieda niz u nas....tam bezdomny je w Mc Donaldsie, chodzi w butach firmowych! Ale nie o to tu chodzi.....ludzie tam jak juz sa bezdomnie i nie maja za co zyc to przedewszystkim ich wina bo nie chce im sie pracowac....natomiast zwyczajny czlowiek majacy prace (najprostsza na swiecie) zyje godnie i stac go na wiele rzeczy (jedzenie, ubranie, wyposazenie domu, samopchod itp.) Dlatego nigdy nie bylem jestem ani nie bede patriota poniwaz ten kraj to nedza do ktorej ja nie moge sie przyzwyczaic i dusze sie tu....serio! Jeszcze przez wiele lat bedzie tutaj tak jak jest albo gorzej....a to za sprawa tych na gorze! Dopuki nie zlikwiduje sie tu tego wielkiego i wszechogarniajacego CWANIACTWA i korupcji, prawa i innych waznych dla kazdego kraju rzeczy bedzie caly czas tu wielki SYF!!!

ODPOWIEDZ

wracaj do usa!

~Joseph

2005-02-15 20:46:07

uciekaj! szybko

ODPOWIEDZ

komentarz

~agamemnon

2005-02-17 23:42:34

Przykro to stwierdzic, ale kolega ktory to napisal mial calkowita racje.

ODPOWIEDZ

racja

~ggi

2005-02-24 01:46:10

Obecnie przebywam w USA i musze sie zgodzic z tym co napisal kolega. Zyje sie o wiele latwiej i nie trzeba sie martwic za co chleb kupic a to chyba normalne. Jestem Polakiem i nim bede i wcale nie kocham Ameryki, ale jezeli jestes uczciwy powinnienes godnie zyc.

ODPOWIEDZ

USA

~adam

2008-11-05 11:43:24

Brawo Mathiu! ale świnią rządowym pluć prawdę w oczy świnia mówi że deszcz pada
   adam

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę