Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: To gdzie ta historia Ojca ????

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: SLD - POLITYCZNA MAFIA -

POKA WSZYSTKIE WTKI

To gdzie ta historia Ojca ????

~Bakus

2004-12-14 07:30:31

Przeczytałem cały artykuł i tylko się jadu nałykałem!!! Jestem PRAWICOWCEM i bardzo nie lubię jak ludzie którzy się MIENIĄ prawicowcami UJADAJĄ JAK WŚCIEKŁE PSY!!! Gdzie są te konkrety? Kim był ojciec Kwaśniewskiego? Był Zydem? W Polsce mieszkało 6mln Żydów, to nie dowodzi że był złym człowiekiem. Panowie jak walczyć z Lewicą to trzeba patrzeć gdzie się uderza, bo Wam pary zabraknie!!! Obrzucanie epitetami źle świadczy o interlokutorze i w ten sposób TYLKO MOŻEMY PRZEGRAĆ, NO CHYBA ŻE RUSZYMY NA BARYKADY, ale to już inna pieśń........

ODPOWIEDZ

historia ojca

~KUba

2004-12-19 08:57:40

Musisz wypełnić wszystkie pola!!!Na google wpisz,izaak-kwasniewski,wszystko zobaczysz i nie bedziesz więcej onic pytał.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert