Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Benzyna Uniwersalna 95

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Zniknie U95

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Benzyna Uniwersalna 95

~antyglobalista

2005-01-04 07:40:56

Jestem bardzo nie zadowolony, że znikła U95 ze stacji benzynowych, bo jeżdrzę Fiatem 125p. Teraz będę musiał bawić się w chemika i dobierać opdowiędnią ilość preparatu na daną ilość litrów benzyny. Moim zdaniem tem kto to wymyślił miał nierówno pod sufitem.

ODPOWIEDZ

Ty oburzony buraku

~pezetnn@wp.pl

2005-02-05 00:47:15

Naucz się pisać analfabeto

ODPOWIEDZ

Wielkie halo

~tpm

2005-02-05 19:18:54

Ja tez jezdze kwadratem, ale mi to nie przeszkadza, po prostu zarobia teraz wiecej inne stacje, bo wszyscy sie na nie przerzuca. Kulczyk bedzie plakal a nam bedzie strasznie przykro...

ODPOWIEDZ

Pora aby skasować tego szrota

~kellysbiker@wp.pl

2005-05-05 13:26:25

A nie bedziesz trul srodowisko wiesniaku. Myslisz ze jak jezdzisz duzym fiatem to wszystko ci wolno.
   Obudz sie komuny juz nie ma.

ODPOWIEDZ

wiesniaki

~wkurwiony

2008-08-16 12:11:27

a zeby tak wam wprowadzili olowiowa99!

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê