Komentarze do artyku³u: Polscy naziÅ›ci i pogromy Å»ydów
ŻYDÓW DO GAZU!!!!
~tubylec
2005-03-01 10:44:17
Precz z tym parszywym narodem !!! Do gazu z nimi a reszta niech se siedzi w Izraelu,tam jest ich ziemia obiecana!
ODPOWIEDZ?
~Piter
2005-03-02 16:08:39
Jeżeli jesteś niewierzący, to wypowiedź Twoja znaczy, że jesteś głupi.
Jeśli jesteś katolik, to słowa Twoja świadczą o Twojej niewiedzy o swojej religii, czyli, że jesteś głąb.
Jeżeli jesteś polaczkiem, to takim typowym pieniaczem, prostakiem i chamem, bo szlachcic z Ciebie taki, jak z mysiej psity kometa... ale, najprawdopodobniej jesteś , tępym, ograniczonym umysłowo, niezidentyfikowanym bydlęciem, dla którego najważniejszym w życiu, jest pełny kałdun i ciepła dupa.
Mimo wszystko, życzę szybkiego powrotu do zdrowia...
Antiklericus
Zydzi
~to ja grzesiek skejt
2005-03-24 03:45:12
Zydowski narod od wiekow niszczyl biala, aryjska ziemie Pora na kontynuacje dziela najwiekszych ludzi w dziejach!!!Podeszwy naszych butow odbija sie na ich zydowskich pyskach.Ostatnia rzecza ktora
beda slyszec bedzie szum gazu.Poparcie dla wszystkich SkinHeadow!!!
Żydzi do gazu
~padrino
2005-03-25 13:33:03
Zgadzam się z Himmlerem i szlachcicem. Żydzi niech wypierdalają jak najdalej od Polski i Europy mam nadzieję ze to szatańskie ziarno zostanie wyplewione z ziemi aryjskiej
ODPOWIEDZ??
~Pharmk665
2006-02-20 04:53:17
Zgadzam się z wam ŻYDZI to pierdolony naród który trzeba tępic!!!! nie wiecie nic o jakiejs organizacji nazistowskiej???
ODPOWIEDZ"Kochana" Atysemitko :]
~Jasna Góra
2006-03-08 14:15:28
Kochana Antysemitko ... Niewiem kim jesteś (pewnie chorą dziewczynką z kompleksami)...aLe zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia ... Tobie i twojim głupim kolegą to się przyda a szczegulnie twojej psychice ...ok ok żydów do gazu :]:]:] ale najpierw skocz do dobrego psychiatry,słyszałem że pomaga... Wasza poglądy są nienormalne ??? macie zamało miejsca ??? Macie zamało inteligencji i niepotraficie wykorzystać tego co dostajecie, a kiedy robi to ktoś inny to nazywacie go Żydem ... Miłego leczenia ...
ODPOWIEDZty chyba jestes chory na glowe
~kasia
2006-03-24 14:29:55
co ci zydzi zrobili ze ich tak nienawidzisz? ilu zydow znasz? lecz sie czlowieku ze swojej nienawisci chociaz nie wiem czy na to jest jakies lekarstwo...
ODPOWIEDZKTO ZNA JAKĄŚ STRONKE
~GREEP
2006-05-25 05:39:08
ZNACIE JAKIÅš ADRES STRONY ORGANIZACJI NAZISTOWSKIEJ???
: ŻYDÓW DO GAZU!!!!
~herpes picture symptoms
2006-07-21 14:13:30
Ahoj nasz bracie, kiedy startujesz w wyborach na prezydenta, bardzo dobrze mówisz... jest nas tylu, żeby Cię posadzić w sejmiku!!! naprzód 23
ODPOWIEDZŻYDÓW DO GAZU!!!!
~Bukol88
2006-07-21 14:17:21
Antysemitko, przedstawicielko płci pięknej aryjskiej są, są tylko trzeba poszukać oglądałaś może batmana? wyjdź o pełni księżyca krzyknij Sieg Heil jesteśmy wszędzie...
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.