Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: polscy nazisci i pogromcy zydo

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Polscy naziĹ›ci i pogromy Ĺ»ydĂłw

POKAŻ WSZYSTKIE WˇTKI

polscy nazisci i pogromcy zydo

~aslkeoei

2006-01-24 13:42:34

Wy pomyslcie co wy piszecie hitler tak samo niszczyl polakow jak i zydow MALO WAM JESZCZE WOJNY

ODPOWIEDZ

polski hitler

~Puente

2006-01-25 17:09:13

witam wszystkich, pisze z niemczech mieszkalem w polsce 20 lat, i z tego co ja widze co sie w polsce dzieje to poprostu tragedia, zeby Polak o prace sie prosil a rusek lub inni rumuni przyjada i prace majä? to normalnie tragedia. Jaki to ma sens? bo oni pracujä za 2 zlote na godzine? a polak niepotrafi wyrzywic rodziny za 20 zlotych na dzie jezeli 10 godzin jebie. ja möwie poprostu ( precz z tym syfem) dajcie polsce Polskä byc. i niedajcie sie niemcom sprzedac, to bezkulturalny naröd, i 5 azy falszywy ja caly swiat. dziekuje za odczytanie.

ODPOWIEDZ

! ! !HITLER Z SOKOLKI ! ! !

~MAVZgyBIcXCYFJog

2006-03-26 12:34:05

JESLI KTOS CHCE PRZEMOWIENIA HITLERA Z SOKOLKI PROSZE PISAC NR GG 6934234

ODPOWIEDZ

War

~Haziol

2006-06-14 15:05:24

Jakby nie wojny to byś gnido zdechna jakieś choróbsko! wojna daje tyle zła co dobra! PS pozdro dla chininy i np. konserw

ODPOWIEDZ

Haziol Ty Pedale

~Profesor Pavelwizle

2006-06-16 00:55:59

Jezeli uwazasz ze wojna to dobro to sam przyczyniasz do zla ktore sie dzieje.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę