Komentarze do artyku³u: Lista Wildsteina
zydzi tez ludzie
~GG 9033093
2005-02-03 21:41:49
zydzi tez byli ludzmi wiec czego sie czepiacie zydow a moze by tak wytepic reszte takich gagatkow tak jak zydow np: polowe tego sejmu i senatu albo kwasniewskiego ??
ODPOWIEDZto są syjoniści (Kwach, Balcer
~GG 9033093
2005-02-03 21:58:22
czytaj: żydowski odłam, którego Żydzi nie popierają - najniebezpieczniejsi ludzie, którzy jadą na Holokauście i kwestii, że są Żydami, w rzeczywistości widzą tylko KASĘ i idą do niej po trupach!
ODPOWIEDZCzy tylko żydzi ucierpieli???
~GG 9033093
2005-02-03 22:24:11
Jesteście ograniczeni, dlaczego tylko żydzi mają prawo być ludźmi...a mu Polacy to kim jesteśmy...nam nikt krzywdy nie robił??? Żyd zawsze sobie rade dawał oprócz tego że w obozie był tępiony...a czy nie wiecie, że Żydzi wykorzystywali Polaków sprzedając im żywność za niebotyczne ceny...myśmjy umierali nie tylko, że była wojna...umieraliśmy również z głodu, bo większość handlu opanowało Żydostwo...Wiem to z opowiadań moich przodków...aha powiedzcie mi jeszcze jaki Żyd umarł za Polskę w walce o nią...oprócz tego że palili to barachło w Auschwitz...proponuję jeszcze raz ten obóz otworzyć...Hitler, chociaz nie jestem jego fanką za mało jeszcze zrobił w tej kwestii dla świata
ODPOWIEDZmam pytanie
~orzech
2005-02-04 10:57:44
Może zna Pani aktualną stronę, gdzie można znaleźć listę SB.Dzięki serdeczne.Pozdrawiam.Krzysztof
ODPOWIEDZ:/
~F.C.Barcelona
2005-02-04 23:12:56
poleacam opowiadanie Borowskiego... djaż do myślenia znam ktoś się wypowie o żydach i Hitlerze... :/
ODPOWIEDZPomyśl
~zuk
2005-02-24 12:17:41
Pomyśl dlaczego właśnie I M to zrobiono a nie arabom czy murzynom na przykład...
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.