Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: OK ale...

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Lista Wildsteina

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

OK ale...

~ggfh

2005-02-04 11:36:55

Jestem zwolenniczką ujawnienia nazwisk i wierzę, ze Pan BW działał w dobrej wierze. Moim zdaniem jednak skoro powiedziało się A trzeba powiedzieć B i to jak najszybciej za nim narosną domysły i zostaną zszargane opinie niewinnych ludzi. Listy poinny zotsac co najmniej rozszerzone o rok urodzenia danej osoby(mam nadzieję, ze to wystarczy, żeby rozwiać wątpliwości)
   PrzejrzaÅ‚am listÄ™ z uwagi na popularność nazwiska znalazÅ‚am tam kilka osób których imiÄ™ i nazwisko jest zbieżne z moim. Jestem co prawda w wieku który raczej wyklucza znalexienie siÄ™ na tej liÅ›cie. WkroczyÅ‚am w życie dorosÅ‚e wraz z demokracjÄ…. Pozatym mam inne drugie imiÄ™. Podane osoby majÄ… tyko jedno imiÄ™. NIby Ok. MogÄ™ wystÄ…pić do IPN o stosowne zaÅ›wiadczenie.Niemniej jednak skojarzenia jakie budzi ta lista może mi zatruć życie jakimiÅ› nieuzasadnionymi domysÅ‚ami. Zatem moim zdaniem, aby nie skrzywdzic ludzi, którzy nie majÄ… z tym nic wspólnego konieczne jest moim zdaniem opublikowanie szerzej tych danych i to nie na zasadzie indywidualnej, bo szereg osób, które bÄ™dÄ… siÄ™ obawiać nazwiska które pojawiÅ‚o siÄ™ na liÅ›cie nie bÄ™dzie poruszać z danÄ… osobÄ… oficjalnie tego tematu co uniemożliwi przedstawienie papierka oczyszczjÄ…cego IPN.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê