Komentarze do artykułu: Aleksander KwaĆniewski
Jestem zszokowana
~Chaser
2006-03-02 05:56:50
Jestem dzisiaj pierwszy raz na tej stronie to czego sie dowiedzialam to jestem zaszokowana
naprawde to ze Kwasniewski jest ZYDEM....ze cala rodzina zydowska to w niczym mi nie
przeszkadza bo kadzy ma swoje rozne korzenie ale.........Wczesniej wiedzialam ze Ojciec Kwasniewskiego byl towarzyrzem z ramienia NKWD wiemy jacy to byli ludzie......
Dzisiaj sie dowiedzialam zeAleksander Kwasniewski Instytut Stosunkow Miwdzynarodowych
nigdy o tym nie mowil.....czego dowodem sie to ze nie bylo czym sie chwalic.....
bo wykladowcami byli faktycznie funkcjonariusze KGB.
Komunisci to okropni ludzie ....nie tylko Stolzman byl okropnym czlowiekiem bez serca
znam z opowiadania jak ZYDOKOMUNA wyniszczyla caly KWIAT INTELIGENCJi.
Robili to dlatego poniewaz .......w NKWD , KGB ..tam byli same tumany i czuli sie zagrozeni
przez madrych ludzi. Co czlowiek czlowiekowi moze zrobic............
celujacy w tamtych latach?
~K.B.
2006-03-11 09:17:14
Puknij siÄ w czoĆo. Jak za kilkanaĆcie lat okaĆŒe siÄ, ĆŒe kapitalizm to przeĆŒytek a w Twoim liceum lub na uczelni miaĆaĆ tumanĂłw profesorĂłw co ci o piÄknie kapitalizmu opowiadali, to ja teĆŒ bÄdÄ zszokowana. Jak mogĆaĆ do takiej szkoĆy chodziÄ!!
Ale najciekawsze jest stwierdzenie autora artykuĆu, ĆŒÄ KwaĆniewski dostaĆ celujÄ
cy - informujÄ, ĆŒe celujÄ
cy NIE ISTNIAĆ w tamtych czasach. niestety juĆŒ na samym poczÄ
tku wiaÄ stronniczoĆÄ a nie rzetelnoĆÄ i fakty. Szkoda.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytułu odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.