Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Jestem zszokowana

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Aleksander Kwaƛniewski

POKAŻ WSZYSTKIE WĄTKI

Jestem zszokowana

~Chaser

2006-03-02 05:56:50

Jestem dzisiaj pierwszy raz na tej stronie to czego sie dowiedzialam to jestem zaszokowana
   naprawde to ze Kwasniewski jest ZYDEM....ze cala rodzina zydowska to w niczym mi nie
   przeszkadza bo kadzy ma swoje rozne korzenie ale.........Wczesniej wiedzialam ze Ojciec Kwasniewskiego byl towarzyrzem z ramienia NKWD wiemy jacy to byli ludzie......
   Dzisiaj sie dowiedzialam zeAleksander Kwasniewski Instytut Stosunkow Miwdzynarodowych
   nigdy o tym nie mowil.....czego dowodem sie to ze nie bylo czym sie chwalic.....
   bo wykladowcami byli faktycznie funkcjonariusze KGB.
   Komunisci to okropni ludzie ....nie tylko Stolzman byl okropnym czlowiekiem bez serca
   znam z opowiadania jak ZYDOKOMUNA wyniszczyla caly KWIAT INTELIGENCJi.
   Robili to dlatego poniewaz .......w NKWD , KGB ..tam byli same tumany i czuli sie zagrozeni
   przez madrych ludzi. Co czlowiek czlowiekowi moze zrobic............

ODPOWIEDZ

celujacy w tamtych latach?

~K.B.

2006-03-11 09:17:14

Puknij się w czoƂo. Jak za kilkanaƛcie lat okaĆŒe się, ĆŒe kapitalizm to przeĆŒytek a w Twoim liceum lub na uczelni miaƂaƛ tumanĂłw profesorĂłw co ci o pięknie kapitalizmu opowiadali, to ja teĆŒ będę zszokowana. Jak mogƂaƛ do takiej szkoƂy chodzić!!
   Ale najciekawsze jest stwierdzenie autora artykuƂu, ĆŒÄ™ Kwaƛniewski dostaƂ celujący - informuję, ĆŒe celujący NIE ISTNIAƁ w tamtych czasach. niestety juĆŒ na samym początku wiać stronniczoƛć a nie rzetelnoƛć i fakty. Szkoda.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytułu odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê