Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: ZAWSZE WIEDZIAŁEM I GŁOŚNO

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Aleksander Kwaśniewski

POKA WSZYSTKIE WTKI

ZAWSZE WIEDZIAŁEM I GŁOŚNO

~Nieszczęśliwa

2006-05-22 08:45:55

o tym mówiłem, że tow. Kwas, Miller, Belka, Balcerek, Jajnik, Olksy i inne dziadostwo powinni już dawno zawisnąć przed oczyma całego narodu. Gdyby to w jakimś stopniu zależało ode mnie, to już dawno by ich nie było wśród żywych i nie byłoby ZMIŁUJ. Wraz znimi zutylizowałbym wszystkich pedałów i wykolejeńców, dla których wszelki zasady moralności i naturalnego porządku na tym świecie nie mają najmniejszego znaczenia. Zatem - puki co - skoro dewianci czują się w Polsce pokrzywdzeni to niech zpieprzają do szkopowni. Oni tam potrzebują spermą karmionych i śmierdzących gównem. Tam nie wyróżnialiby się wśród szkopów.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert