Komentarze do artykuu: Aleksander Kwaśniewski
Nie obchodzi mnie,kim był
~jagna
2006-10-27 06:37:56
ojciec Prezydenta.Nie szkalujcie ludzi,ponieważ sami nie wiecie,co z Wami zrobią.Dla mnie p.A.Kwaśniewski był wspaniałym Prezydentem.Mam prawo tak pisać,ponieważ nigdy nie utożsśmiałam się z lewićą i na niego nie głosowałam.Powiem jednak,że ,był Prezydentem jakich Polsce było potrzeba.
ODPOWIEDZdo jagny!!!!!!
~kluska
2006-11-22 14:38:56
nie wiem ile masz lat jagna ale mysle ze nie pamietasz lat prawdziwego komunizmu w polsce(po latach 70-tych)jezeli masz troche oleju w glowie to nie wypisuj takich bredni !!!!! poczytaj (jezeli umiesz czytac)lub poogladaj kroniki ,nie prl-owskie lub posluchaj opowiadan starszych ktorzy przezyli te lata .na pewno naprowadza cie na tory prawdy.kwasniewski byl spadkobierca chorej cywilizacji ktora miala na imie komuna.szkoda ze jeszcze sa w polsce tacy ludzie ktorzy za nia tesknia!!!!
ps.otworz oczy!!!!
o mnie: mam 35 lat,i nie mieszkam w polsce , ale boli mnie ze sa tacy ktorzy mysla ze: kwach to nie jest taki sam jak inni !!!! Polska pomylka. szkoda ze tak!
z powazaniem lecz bez szacunku:
KLUSKA
ochh Kobieto ulomna
~lolek
2007-01-31 12:18:25
Ludzie rodzą sie w tym pieknym kraju i mysla, ze swiat zaczał istniec razem z nimi i niczego wczesniej nie bylo. Nie doceniają tego, ze inni kiedys walczyli za to bysmy dzisiaj mogli byc skonczonymi egoistami i bysmy niczego nie musieli rozumiec...Łzy mi naplywają do oczu jak widze jak ludzie ucisnieni przez zdrajcow wybrali na prezydenta kogos takiego jak kwasniewski...
ODPOWIEDZa mnie tak
~Przemek
2008-01-04 18:05:14
szczerze mówiąc przydałaby Ci się mała lekcja historii kim ten oszust jest naprawdę i co robił w latach PRL-u.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.