Komentarze do artykuu: Wycieczka pRezydenta do Izraela
RYDZYK NA PREZYDENTA
~oszolom
2005-03-15 18:08:47
Jankowski na Premiera
Ministrant na Ministra
i klawo jak cholera...
Hehahehahehahe...
A wy, wieczni cierpiętnicy, polaczki zafajdane, katoliccy faszyści, którzy wydzieracie pyski, aby ukryć zbrodnie popełniane na Narodzie Wybranym przez waszych dziadów...
Strzeżcie się!
Bo ubliżając Mojemu narodowi Mnie ubliżacie...
Złorzecząc mu Mnie złorzeczycie,
Pomroczność absolutna tego ich
~fdgsdf
2005-03-16 09:07:54
teraz uczą tych wybierańców obrzezańców -nienawiści do narodu który ich chronił przez tyle lat Chcą wyrywać kasę za rzekome majątki -sprawa raz już uregulowana przez USA,ale oni swoje -takie to pazerne osobniki.Dopuszczeni do władzy niszczą kraj.
ODPOWIEDZDO KRYS
~lol
2005-03-16 18:14:19
To nie Naród ratował żydów, lecz prawdziwie dobrzy ludzie, którzy są częścią Narodu, którego jedną z większych części stanowili ci, którzy bestialsko żydów mordowali.
Dlatego zrozumcie GŁUPCY, że czynów jednostek nie wolno przypisywać narodowi.
Polacy, jako naród mają mikroskopijną ilość cech pozytywnych.
Lachy to podli, głupi i okrutni, nawet dla samych siebie, szaleńcy...
vikingowi Bohun rzecze
~Norbert
2005-03-17 19:50:21
Oto widać ślumoku, twoje katolickie człowieczeństwo...
Twoją wartość chrześcijańską...Pieniactwo i nienawiśc...
Jedynie do tego jesteście zdolni
Plwam na was i świętości wasze...
ref.
Gnij katoliku, gnij meneliku
wrzeszcz, bo tak przecierz wypada
Gnij w swoim brudzie w świętej obłudzie
hańbą splamiony pomiocie gada...
Bohunowi na dowidzenia
~rrrrrrr
2005-03-17 20:36:09
Jeżeli tak cię dusi rezunie katolicka Polska, to co ty tu jeszcze robisz? Zjazd na dzikie pola job twoju mać !!!
ODPOWIEDZSzkoda dyskusji z tym
~Majka
2005-03-18 12:32:59
osobnikiem to beznadziejny przypadek psychiczno-wybranej /od wybranego narodu/choroby.Podobno jest ich w kraju ok tysiąca a pryskają jadem na cały świat
ODPOWIEDZBOCHUN
~Tiger
2005-09-21 13:30:39
zaraz, zaraz, jak to ten bohun skończył?,,, mm, chya niezbyt ciekawie, jakoś tak..., - przemyśl to bohunie...
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.