Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Jan Paweł II

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Cytaty Jana PawÅ‚a II

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Jan Paweł II

~paulina

2007-05-16 09:38:42

Janie Pawle II bardzo cię kochałam nie przewidywałam kiedy to się stanie i nagle to nadeszłoodeszłes od nas płakałam jak za bardzo bliską osobą nie wiedziełam czemu ty wteczas zrozumiałam że każdy człowiek musi odejść bo na początku myślałam że to są jakieś brednie,ale teraz w to uwierzyłam bo to ty razem z bogiem dałeś mi do zrozumnienia że człowiek nie może żyć wiecznie.
   Bardzo mi szkoda co ciÄ™ spotkaÅ‚o,ale zawsze pamiÄ™taj ja ciebie bardzo kocham.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê