Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Nowak wiejski cwaniaczek!

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Raport NOWAKA

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Nowak wiejski cwaniaczek!

~MS

2005-04-20 14:45:36

Niezrzeszony bo odszedł z Samoobrony(albo go wyrzucili, nie orientuję się). Twierdzi, że głoduje już ponad 100 dni co oczywiście jest fizycznie niemożliwe. Jak sam mówi je tylko tabletki i schudł 30 kilo. Mżonki, przedwyborczy wiec wiejskiego hulaszki! Ale tytuł dobry, poseł, który NIE jest posłem. Tylko osłem! Niestety samych takich mamy którzy grubiaństwem i chamstwem chcą dochodzić do władzy. Ale czego można się spodziewać po gościu po zawodówce...

ODPOWIEDZ

jestem za toba

~fergf

2005-04-22 03:38:56

to debil

ODPOWIEDZ

odpowiedz

~Jurek

2005-05-05 06:15:37

Musisz wypełnić wszystkie pola!!!moj przed mowca ladnie okreslił posla Nowaka,ale piszac zarzuty pod adresem tegoz posla sam chyba nie spostrzegl iz opowida sie za panstwem oligarchow,zlodzieji i kombinatorow,nie jest rzecza dziwna bo w dzisiejszych czasach moralnosc to pojecie obce dla kretynow patentowanych zabierajacych glos w sprawach o ktorych wiedza 0,001%malo tego ignoranci ofiary systemu laptopow,komorek,koncernow,moja rada niech pospólstwo z wielkich miast zadlawione swoim samozadowoleniem z swietnej pracy pozycji mozliwosci rozwoju ,zerknie czasem podczas wypadu w kolejny wolny weekend za miasto jak wyglada naprawde ta POLSKA,obawiam sie ze proznosc jaka bije z waszych pustych glow juz dawno przyslonila wam obiektywne spojrzenie na rzeczywistosc jaka was otacza byc moze nie na codzien w warszafce,a jednak nie w stolicy dzieja sie rzeczy mowiace o tym jaki ten kraj jest i jaki bedzie przez takich ignorantow jak autor poprzedniej wypowiedzi,sami socjolodzy k......,krwawi ten kraj i plonie patryjoci idioci!!!

ODPOWIEDZ

głodówka

~Ja

2005-05-17 10:00:47

Pierdoło NIE wiesz na czym polega głodówka!

ODPOWIEDZ

Wypozowany to Ty jestes

~L.K z Legnicy

2005-10-12 02:59:54

Creatine Monohydrate nad miarę i chyba nie stac Ciebie na własne myslenie. Wielu ludzi ogarnia bezsilnosc i beznadziejnosc, nie wszyscy tez w swoich działaniach potrafią być skuteczni. Ty sam tez prezentujesz pewną nieudolność analizy i wyciąganych z niej wniosków

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê