Komentarze do artyku³u: Leszek Balcerowicz - inteligentny zdrajca
Brednie
~andi
2006-03-17 00:39:46
Takich bredni jakie tu wyczytuję dawno nie słyszałem. Banda nieudaczników i gówniarzy liczących na mannę z nieba. Kto wam każe tu się męczyć? Wyjedź na Ukrainę, lub na Białoruś i spróbuj tam żyć, bo gdyby nie Pan Balcerowicz i mądry plan naprawy gospodarki zniszczony przez kolejne oszołomowe ekipy rządzące, też byście tak mieli. Zresztą do kogo ja tu piszę...i tak wiecie swoje.
ODPOWIEDZDo nienormalnego czlowieka
~wiesiek
2006-03-20 11:43:59
Zapomniałes o nie przed normalnym!!!!!!!!!!!!I Przeczytaj parę książek człowieku bo śmierdzisz niewiedzą z daleka!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZdo Slowianina
~GOCKO ANDRZEJ
2006-03-21 13:04:47
Widzę, że znalazł tu się słowiański czytelnik książek. Wiem z jakich książek wiedzę czerpiesz. Powodzenia człowieku z wiedzą.... brak słów na Twoje pojęcie rzeczywistości...
ODPOWIEDZecho
~Andy
2006-03-29 01:06:09
Pan L. Balcerowicz na posiedzeniu KNB, niewątpliwie zachował się arogancko i w sposob ostentacyjny zlekceważył konstytucyjnego przedstawiciela Rządu RP, złamał prawo, zlekceważyl zapisy umowe prywaryzacyjnej Banku BPH i wplątał się a tym samym NBP w kłótnię polityczną, której skutków nie przewidział. Prezes NBP, jeden z symboli IIIRP jest beznadziejnym politykiem- wypada tutaj przypomnieć, że jako szef UW nie dporowadzil do wystawienia ze swojej partii kandydata na Prezydenta RP. Jako Minister Finansów schłodził gospodarkę, jako monetarysta doskonały znawca problemu i wydawało się, że prezesura NBP to najwłaściwsze miejsce dla Niego. Chyba zasadne jest pytanie dlaczego naprawdę wplątał NBP w aferę polityczną, narażając instytucję, której jest Prezesem, polską gospodarkę i własny autorytet na tak wielki uszczerbek? Czy to tylko arogancja i nimb nieomylności, czy jest coś czym winna zainteresować się Komisja Śledcza lub Prokuratura?
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.