Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Balcerowicz to NASZ czlowiek i

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Leszek Balcerowicz - inteligentny zdrajca

POKA WSZYSTKIE WTKI

Balcerowicz to NASZ czlowiek i

~europejczyk

2006-05-22 11:39:30

i Patriota a wam goje wciaz zle i zle dalismy wam juz wszystkie ulice w calej Europie i USA a wy ciagle malo i malo.Mozecie sobie wyjezdzac bez wiz i pracowac w Naszych kamienicach za godziwe pieniadze .Co za wredna wdziecznosc z wszwj strony tak krytykowac tego wielkiego finansiste i dobroczynce.Zamiast rozance na okraglo klepac i sluchac kazan koscielnych (za wyjatkiem Pralata Jankowskiego,Radia Maria,Leppera -oszoloma i Giertycha)to wy macie czelnosc zajmowac sie polityka i finansami.Przeciez wasi krolowie nie potrafili sie obejsc bez naszych finansowych doradcow i ekspertow od udzielania pozyczek i naliczania procentow.

ODPOWIEDZ

balcerowicz to nasz czlowiek..

~zzzzzz..

2006-06-03 06:46:01

do gnoju nierobie

ODPOWIEDZ

Myślałem, że tylko na forum..

~R. z Kraka

2006-06-06 15:29:06

onetu są takie głupie albo prowokacyjnie bezczelne texty...

ODPOWIEDZ

w pociąg i do OŚWIĘCIMIA...

~decisive

2006-08-05 06:07:24

tego ŻYDA...
   dawno nie czytałem wypowiedzi napisanej przez takiego zawziętego żyda!!!

one day I`ll have your head!

ODPOWIEDZ

BALCEROWICZ to nasz człowiek

~Kris

2006-08-07 02:32:53

Jestem w pełni przekonany,że Balcerowicz świadomie i celowo wprowadzał swój plan destrukcji Polskiej gospodarki,i to z pomocą i poparciem pewnych partii politycznych.
   KARA za ZDRADĘ NARODU POLSKIEGO POWINNA BYĆ SUROWA.
   Powinno zamknąć się Pana BALCEROWICZA w jednym z tych zakładów z obcym kapitałem dać mu 600 zł miesięcznie i niech robi jak ten niewolnik z czasów fełdalnych po 12 godzin dziennie. TAK ŻYJE W WIĘKSZOŚCI NASZE POLSKIE SPOŁECZEŃSTWO PANIE ŻYDZIE BALCEROWICZ.

ODPOWIEDZ

parchu europejsie

~kklo

2006-08-31 04:44:21

kłamco zasrany wpieprzyłbym ci cioto pedalska jak bym cię tylko spotkał

ODPOWIEDZ

balcerowicz

~Patiota

2007-01-28 09:55:43

Przyjdzie czas ze rozliczym wszystkich zdrajców i sprzedawczyków

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert