Komentarze do artykuu: Leszek Balcerowicz - inteligentny zdrajca
Balcerowicz to NASZ czlowiek i
~europejczyk
2006-05-22 11:39:30
i Patriota a wam goje wciaz zle i zle dalismy wam juz wszystkie ulice w calej Europie i USA a wy ciagle malo i malo.Mozecie sobie wyjezdzac bez wiz i pracowac w Naszych kamienicach za godziwe pieniadze .Co za wredna wdziecznosc z wszwj strony tak krytykowac tego wielkiego finansiste i dobroczynce.Zamiast rozance na okraglo klepac i sluchac kazan koscielnych (za wyjatkiem Pralata Jankowskiego,Radia Maria,Leppera -oszoloma i Giertycha)to wy macie czelnosc zajmowac sie polityka i finansami.Przeciez wasi krolowie nie potrafili sie obejsc bez naszych finansowych doradcow i ekspertow od udzielania pozyczek i naliczania procentow.
ODPOWIEDZMyślałem, że tylko na forum..
~R. z Kraka
2006-06-06 15:29:06
onetu są takie głupie albo prowokacyjnie bezczelne texty...
ODPOWIEDZw pociąg i do OŚWIĘCIMIA...
~decisive
2006-08-05 06:07:24
tego ŻYDA...
dawno nie czytałem wypowiedzi napisanej przez takiego zawziętego żyda!!!
one day I`ll have your head!
BALCEROWICZ to nasz człowiek
~Kris
2006-08-07 02:32:53
Jestem w pełni przekonany,że Balcerowicz świadomie i celowo wprowadzał swój plan destrukcji Polskiej gospodarki,i to z pomocą i poparciem pewnych partii politycznych.
KARA za ZDRADĘ NARODU POLSKIEGO POWINNA BYĆ SUROWA.
Powinno zamknąć się Pana BALCEROWICZA w jednym z tych zakładów z obcym kapitałem dać mu 600 zł miesięcznie i niech robi jak ten niewolnik z czasów fełdalnych po 12 godzin dziennie. TAK ŻYJE W WIĘKSZOŚCI NASZE POLSKIE SPOŁECZEŃSTWO PANIE ŻYDZIE BALCEROWICZ.
parchu europejsie
~kklo
2006-08-31 04:44:21
kłamco zasrany wpieprzyłbym ci cioto pedalska jak bym cię tylko spotkał
ODPOWIEDZbalcerowicz
~Patiota
2007-01-28 09:55:43
Przyjdzie czas ze rozliczym wszystkich zdrajców i sprzedawczyków
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.