Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Mnie ta stronka przeraziła!!!!

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Nocna zmiana

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Mnie ta stronka przeraziła!!!!

~EwaT.

2006-09-29 11:12:18

Ta stronka mnie przeraziła. Tyle tu nienawiści do drugiego człowieka ... nieważne z jakiej ktoś jest opcji, ale nam, a głównie katolikom wiara nakazuje umiarkowanie w osądzaniu innych.Obejrzałam film i przeczytałam wszystkie artykuły iiiiiiiii jest mi ogromnie smutno, trafiłam na tę stronkę zbyt późno. Nigdy nie zagłosowałabym na PIS i jakąkolwiek partię której członkiem jest Pan Jacek Kurski. Jestem zwykłym, szarym człowiekiem z niepełnosprawnością ruchową, ale sprawnością umysłową chyba dobrą. Nie jestem zwolennikiem nagonki na nikogo, bez względu na jego przeszłość - wszak jestem katolikiem! Nie znoszę manipulowania opinią publiczną, a doszukiwanie się spisków wszędzie jest chorobą, którą należy leczyć. Panie Kurski sieje Pan nienawiść do ludzi!!! Wstyd!!!
   Ale pozdrawiam i życzÄ™ opamiÄ™tania.

ODPOWIEDZ

...

~Paavo

2006-09-30 02:57:15

Ale masz wyraźne proboemy z przyswajaniem faktów. Otwarcia oczu życzę.

ODPOWIEDZ

Nie przerażaj sie prawdą.

~Janusz

2006-09-30 03:19:31

Droga Ewo, prawde mylisz z manipulowaniem opiniÄ… publicznÄ…. Z tym drugim mamy do czynienia w ostatnich dniach.

ODPOWIEDZ

.

~FreeDom

2006-10-01 05:07:36

Panie Januszu skąd pan wie co jest prawdą a co manipulacją? Jęśli się nie było naocznym świadkiem wydarzeń nie można być pewnym prawdy.

ODPOWIEDZ

kobieto obudz sie

~gtr

2006-10-17 13:52:14

ci ludzie jak tusk rokita oszukali cie zrobili z ciebie debilke krotko mowiac

ODPOWIEDZ

Mnie tez przeraza pewna sprawa

~Gregor

2006-10-18 10:39:22

Przeraza mnie zaslepienie niektorych osob nie widzacych zla w tym, co robia Kaczynscy.

ODPOWIEDZ

zmiana

~zgred

2006-11-05 22:44:43

gdzie ty tu widzisz nienawiść?to są fakty.

ODPOWIEDZ

niestety

~greg

2008-01-17 15:08:18

Niestety jest jeszcze gorzej z twoja sprawnoscia umyslowa.Jednak pomodle sie za ciebie greg

ODPOWIEDZ

Zydzie wpisz sie jako

~Lipek

2011-04-26 01:27:26

Agnieszka.
   A wÅ‚asnie mowa nienawisci polega na tolerancji nieprawdidÅ‚owoÅ›ci.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê