Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Dzięki widać dobrze,jest OK

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Elektorat Donalda Tuska

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Dzięki widać dobrze,jest OK

~guNbxMRL

2005-10-13 05:03:07

Jedyne forum bez skundlonych redaktorów narzucających wole swych mocodawców,i kasujących niewygodne opinie ?WP/Dzięki.

ODPOWIEDZ

popieram

~XaANLZGOjZkQPIlQQh

2005-10-19 03:48:59

co sie tyczy portalu WP -juz kilkakrotnie moje opinie były blokowane.Zaczęło sie od ataku na WTC we wrześniu - moja ocena bieżącej sytuacji w oparciu osadzona w realiach faktów historycznych była widocznie szokująca a w zeszłym roku nawet BBC wyprodukowała dokument którego treść w pełni uzasadniała moje poglądy które zostały zblokowane .

ODPOWIEDZ

CENZURA W INTERNECIE!

~FNIcporbJGOfKu

2005-10-23 06:32:53

Administratorzy portali internetowych m.in onet.pl, wp.pl, gazeta.pl, i nie tylko selekcjonują wypowiedzi i komentarze internautów.Mam na myśli zwyczajne objektywne opinie bez brzydkich czy obraźliwych słów lecz opinie wg nich niepoprawne politycznie. Zauważyłem, że ww. portale popierają D.Tuska. Nic dziwnego skoro stoi za nimi kapitał zachodni. Utrzymanie obecnego status quo którego gwarantem jest D.T. daje mu kontynuowanie polityki obecnych elit-czyli rozkradanie majątku narodowego i powolnego rozkładu państwoowego i społecznego

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê