Komentarze do artyku³u: Antymoheryzm
Tak niestety świat się zmienia
~haZUIWZiaULBRgv
2005-12-10 01:26:26
Ale ten artykuł jest zbyt polityczny i jedno stronny...
ODPOWIEDZPytanie jeno...
~IpmSIpRTTvQtn
2005-12-10 04:01:28
Czy w dobra stronÄ™...
a w żadnym artykule nie ma całkowicie obiektywnie opisanej rzeczywistości gdyż jest to niemozliwe - kazdy człowiek patrzy na cos z pewnego punktu widzenia... właściwie obiektywnośc nei istnieje...
Natomiast w Polsce jest motyw taki ze obiektywne jest to co wyznaje większośc... a większość wyzje to co mówą im media...
chyba nie zdobyłeś się na
~mNDXMKzTKIXo
2005-12-11 00:45:53
chwilę refleksji. Artykuł jest wyśmienity. Spoglądając na propagandę komunistyczną (choćby na plakatach z tamtego okresu) sądziłem, że tak primitywne chwyty, teraz nie byłyby możliwe i mogą obecnie wzbudzać jedynie rozbawienie. Tak sądziłem do niedawna. Znajdż w internecie plakaty z okresu wczesnej komuny i może zrozumiesz o czym pisze autor. Analogie są porażające a jednak jakoś trudno w tym o rozbawienie .
ODPOWIEDZa tutaj to obiektywizm mamy ??
~dyVPHSBBiCZt
2005-12-12 00:17:56
Wybiorcza opisuje w jedna strone natomiast ten portal w inna :) skrajnosci dwie i tak i tak :)
tam lewacy a tutaj uwielbienie dla lamania praw czlowieka. -- nie wiem co lepsze. chyba trzeba czytac wszystko zeby sobie wyrobic opinie.
Do: Gość
~JMgjUUiByEePaqRBN
2005-12-12 03:22:54
Uwielbiebie dla łamania praw człowieka???
Gościu, gdzie się tego doczytałeś?
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.