Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: bzdury , i jeszcze raz bzdury

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u:

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

bzdury , i jeszcze raz bzdury

~bonzayyyy

2004-02-02 03:05:15

Bzdury , i jeszcze raz bzdury.to kolejna partia oszczerstw mająca na celu zburzenie porządku publicznego i spadku zaufania do władz rządzących

ODPOWIEDZ

no nie wiem

~Andrzej

2004-02-02 03:24:42

to dlaczego u mnie w mieście komornik chce zajać szpital?

ODPOWIEDZ

odpowieź

~Micek

2004-02-04 08:43:27

na jakim świecie żyjesz...???sprawdź ceny leków , środków opatrunkowych . Ty telewizor kupisz nawet za 1 tys ( sredniej klasy)najprostszy kardiomonitor kosztuje 25 tys.za telewizor za naprawę zaplacisz 50- 100zł.Za naprawę monitora minimum 1200zł ( stawka wyjściowa )np.wymiana bezpiecznika

ODPOWIEDZ

jesteÅ› kurwa pojebany !!!!

~pops

2004-09-25 11:51:36

Nie mam w zwyczaju bluzgać na forach,ale jesteś kurwa pojebany maksymalnie ! Niestety jest to prawda jakby na to nie patrzeć.Tą czy inną polityką rząd robi wszytsko by zniszczć nie tylko SZ,ale cały ten kraj.I nie mów,że mam ci podać konkretne fakty,bo wystarczy spojrzeć wokoło.No ,ale jak ktoś jest pierdolnięty no to przykro !

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê